Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Colquepata, Cusco, Περού - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 7 Μαΐου 2022 23:43 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 53 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 189 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Colquepata είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.0, 5 σεισμούς μεγέθους 6+, 53 σεισμούς μεγέθους 5+ και 189 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.5 | 8.1 km Ν από Αβανκάι, Περού -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.0 | Urubamba, 52 km ΒΔ από Κούσκο, Provincia de Cusco, Περού -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abancay | Accha | Acomayo | Acos | Ancahuasi | Andahuaylillas | Anta | Ayacucho | Ayaviri | Caicay | ...Προβολή όλων... | Zurite | Πούνο
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (248 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
29 Μαρ 2022 09:53 (GMT -5) (29 Μαρ 2022 14:53 GMT)
4.5

59 km
177 km (110 mi)8.1 km νότια από Αβανκάι, Περού 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
20 Μαρ 2022 09:40 (GMT -5) (20 Μαρ 2022 14:40 GMT)
4.6

10 km
68 km (42 mi)51 km βορειοδυτικά από Espinar, Cusco, Περού Περ.Χάρτης
20 Μαρ 2022 09:39 (GMT -5) (20 Μαρ 2022 14:39 GMT)
4.9

10 km
133 km (83 mi)Πούνο, 29 km νοτιοδυτικά από Mazuko, Περού Περ.Χάρτης
17 Μαρ 2022 02:54 (GMT -5) (17 Μαρ 2022 07:54 GMT)
4.0

90 km
147 km (91 mi)61 km νότια από Αβανκάι, Περού Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 23:12 (GMT -5) (23 Ιαν 2022 04:12 GMT)
4.3

10 km
87 km (54 mi)Πούνο, Περού Περ.Χάρτης
14 Νοε 2021 22:24 (GMT -5) (15 Νοε 2021 03:24 GMT)
4.1

103 km
123 km (76 mi)85 km νότια από Αβανκάι, Περού Περ.Χάρτης
13 Νοε 2021 08:30 (GMT -5) (13 Νοε 2021 13:30 GMT)
4.0

102 km
102 km (63 mi)Region de Apurimac, 98 km νότια από Κούσκο, Περού Περ.Χάρτης
10 Νοε 2021 23:33 (GMT -5) (11 Νοε 2021 04:33 GMT)
4.2

86 km
135 km (84 mi)61 km νότια από Αβανκάι, Περού Περ.Χάρτης
14 Οκτ 2021 21:51 (GMT -5) (15 Οκτ 2021 02:51 GMT)
4.1

13 km
135 km (84 mi)Cusco, Περού Περ.Χάρτης
14 Οκτ 2021 21:51 (GMT -5) (15 Οκτ 2021 02:51 GMT)
4.2

10 km
158 km (98 mi)Region de Apurimac, Περού Περ.Χάρτης
9 Jul 8:15 pm (GMT -5) (10 Ιου 2021 01:15 GMT)
4.1

72 km
123 km (76 mi)Region de Apurimac, 58 km νοτιοδυτικά από Κούσκο, Περού Περ.Χάρτης
14 Jun 7:47 pm (GMT -5) (15 Ιου 2021 00:47 GMT)
4.6

65 km
82 km (51 mi)67 km βορειοδυτικά από Orcopampa, Περού 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
3 May 9:44 pm (GMT -5) (4 Μαΐ 2021 02:44 GMT)
4.0

92 km
133 km (83 mi)74 km νότια από Αβανκάι, Περού Περ.Χάρτης
1 Απρ 2021 05:50 (GMT -5) (1 Απρ 2021 10:50 GMT)
4.3

85 km
146 km (91 mi)40 km νοτιοανατολικά από Αβανκάι, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
10 Μαρ 2021 05:57 (GMT -5) (10 Μαρ 2021 10:57 GMT)
4.2

10 km
18 km (11 mi)23 km δυτικά από Sicuani, Provincia de Canchis, Cusco, Περού 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
27/10/2020 06:40:06 (27 Οκτ 2020 11:40 GMT)
4.0

99 km
128 km (80 mi)8.1 km ανατολικά από Huaquirca, Περού Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.3 x 1015 joules (1193 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1 x 106 τόνους TNT ή 64.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.