Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 4 Δεκεμβρίου 2021 14:53 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Νησί Μιντόρο, Occidental Mindoro, Mimaropa, Φιλιππίνες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 4 Δεκεμβρίου 2021 14:53 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (41 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 06:23 GMT (1 σεισμός)
4 Δεκ 2021 14:23 (GMT +8) (4 Δεκ 2021 06:23 GMT)
2.6

21 km
25 km νότια από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 02:44 GMT (4 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 10:44 (GMT +8) (3 Δεκ 2021 02:44 GMT)
2.6

21 km
South China Sea, 41 km δυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 10:44 (GMT +8) (3 Δεκ 2021 02:44 GMT)
2.6

7 km
Sulu Sea, 27 km δυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 10:21 (GMT +8) (3 Δεκ 2021 02:21 GMT)
2.1

11 km
17 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 08:26 (GMT +8) (3 Δεκ 2021 00:26 GMT)
2.3

158 km
South China Sea, 23 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 22:13 GMT (5 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 06:13 (GMT +8) (2 Δεκ 2021 22:13 GMT)
1.8

36 km
20 km δυτικά από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 04:49 (GMT +8) (2 Δεκ 2021 20:49 GMT)
1.7

35 km
Μιντόρο, 42 km νότια από Calapan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 02:53 (GMT +8) (2 Δεκ 2021 18:53 GMT)
1.7

78 km
South China Sea, 16 km δυτικά από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 00:17 (GMT +8) (2 Δεκ 2021 16:17 GMT)
1.8

121 km
South China Sea, 20 km νότια από Nasugbu, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 22:21 (GMT +8) (2 Δεκ 2021 14:21 GMT)
1.9

103 km
South China Sea, 23 km νοτιοανατολικά από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:52 GMT (4 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 07:52 (GMT +8) (1 Δεκ 2021 23:52 GMT)
2.0

87 km
South China Sea, 15 km νοτιοδυτικά από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 01:00 (GMT +8) (1 Δεκ 2021 17:00 GMT)
1.8

39 km
Μιντόρο, 27 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 10:29 (GMT +8) (1 Δεκ 2021 02:29 GMT)
1.8

70 km
South China Sea, 23 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 09:39 (GMT +8) (1 Δεκ 2021 01:39 GMT)
1.6

15 km
South China Sea, 34 km νοτιοδυτικά από Batangas, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 23:47 GMT (8 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 07:47 (GMT +8) (30 Νοε 2021 23:47 GMT)
2.0

99 km
South China Sea, 12 km νοτιοδυτικά από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 07:08 (GMT +8) (30 Νοε 2021 23:08 GMT)
3.1

16 km
13 km βόρεια από Batangas, Calabarzon, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:25 (GMT +8) (30 Νοε 2021 20:25 GMT)
2.1

95 km
South China Sea, 13 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:06 (GMT +8) (30 Νοε 2021 19:06 GMT)
1.8

2 km
18 km νοτιοδυτικά από Bansud, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:03 (GMT +8) (30 Νοε 2021 19:03 GMT)
2.3

115 km
South China Sea, 13 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 01:35 (GMT +8) (30 Νοε 2021 17:35 GMT)
4.6

138 km
South China Sea, 22 km δυτικά από Batangas, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 00:55 (GMT +8) (30 Νοε 2021 16:55 GMT)
2.4

2 km
South China Sea, 21 km δυτικά από Batangas, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 17:09 (GMT +8) (30 Νοε 2021 09:09 GMT)
3.0

13 km
10.3 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 20:54 GMT (3 σεισμοί)
30 Νοε 2021 04:54 (GMT +8) (29 Νοε 2021 20:54 GMT)
2.0

89 km
South China Sea, 15 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 04:33 (GMT +8) (29 Νοε 2021 20:33 GMT)
1.5

29 km
Sulu Sea, 45 km δυτικά από San Jose, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:47 (GMT +8) (29 Νοε 2021 17:47 GMT)
2.8

22 km
South China Sea, 70 km δυτικά από Lubang, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:15 GMT (8 σεισμοί)
29 Νοε 2021 07:15 (GMT +8) (28 Νοε 2021 23:15 GMT)
2.0

5 km
South China Sea, 15 km νοτιοδυτικά από Taal, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:48 (GMT +8) (28 Νοε 2021 19:48 GMT)
2.0

31 km
South China Sea, 15 km νότια από Tagbak, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:40 (GMT +8) (28 Νοε 2021 19:40 GMT)
2.2

11 km
South China Sea, 57 km δυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 23:17 (GMT +8) (28 Νοε 2021 15:17 GMT)
2.1

5 km
18 km βορειοανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:46 (GMT +8) (28 Νοε 2021 13:46 GMT)
2.0

145 km
South China Sea, 25 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 16:09 (GMT +8) (28 Νοε 2021 08:09 GMT)
2.5

9 km
Philippine Sea, 32 km βόρεια από Romblon, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 14:56 (GMT +8) (28 Νοε 2021 06:56 GMT)
2.0

26 km
Μιντόρο, 34 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 13:31 (GMT +8) (28 Νοε 2021 05:31 GMT)
2.8

9 km
Philippine Sea, 32 km βόρεια από Romblon, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:05 GMT (8 σεισμοί)
28 Νοε 2021 05:05 (GMT +8) (27 Νοε 2021 21:05 GMT)
1.9

120 km
30 km βόρεια από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:05 (GMT +8) (27 Νοε 2021 21:05 GMT)
1.9

110 km
South China Sea, 45 km νοτιοδυτικά από Batangas, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:38 (GMT +8) (27 Νοε 2021 20:38 GMT)
2.0

168 km
South China Sea, 10.3 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:19 (GMT +8) (27 Νοε 2021 20:19 GMT)
2.3

103 km
South China Sea, 24 km νότια από Nasugbu, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:02 (GMT +8) (27 Νοε 2021 19:02 GMT)
1.8

52 km
South China Sea, 47 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:02 (GMT +8) (27 Νοε 2021 19:02 GMT)
1.9

45 km
South China Sea, 49 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:36 (GMT +8) (27 Νοε 2021 18:36 GMT)
2.0

27 km
Sulu Sea, 15 km νότια από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:14 (GMT +8) (27 Νοε 2021 18:14 GMT)
2.2

29 km
Sulu Sea, 17 km νοτιοδυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.1 x 1011 joules (142 megawatt hours, ισοδυναμεί με 122 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube