Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!

Τελευταίοι σεισμοί, Νομός Φωκίδας, Κεντρική Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Σεπτεμβρίου 2022 05:41 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 9 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 25 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Νομός Φωκίδας είχε 9 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 25 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.2 | Greece -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.7 | Ionian Sea, 19 km ΝΔ από Αμαλιάδα, Δυτική Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Νομός Φωκίδας, Κεντρική Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες34 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες182 σεισμοί | 46 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες787 σεισμοί | 198 σεισμοί M2+ | 22 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,412 σεισμοί | 569 σεισμοί M2+ | 67 σεισμοί M3+ | 11 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες13,542 σεισμοί | 3,060 σεισμοί M2+ | 270 σεισμοί M3+ | 31 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Νομός Φωκίδας, Κεντρική Ελλάδα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (34 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
26 Σεπ 2022 05:35 GMT
2.2

20 km
Greece Περ.
26 Σεπ 2022 08:03 (GMT +3) (26 Σεπ 2022 05:03 GMT)
2.1

5 km
14 km βορειοανατολικά από Λαμία, Κεντρική Ελλάδα Περ.
26 Σεπ 2022 05:35 (GMT +3) (26 Σεπ 2022 02:35 GMT)
1.4

16 km
Greece Περ.
26 Σεπ 2022 05:01 (GMT +3) (26 Σεπ 2022 02:01 GMT)
1.3

5 km
Greece: 6 Km NW From Galaxidi Περ.
26 Σεπ 2022 04:43 (GMT +3) (26 Σεπ 2022 01:43 GMT)
1.5

5 km
Greece: 3 Km ENE From Rafina Περ.
26 Σεπ 2022 04:20 (GMT +3) (26 Σεπ 2022 01:20 GMT)
1.2

5 km
Greece Περ.
26 Σεπ 2022 03:26 (GMT +3) (26 Σεπ 2022 00:26 GMT)
1.3

10 km
Greece Περ.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (27 σεισμοί)
26 Σεπ 2022 02:25 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 23:25 GMT)
1.9

10.6 km
Greece: Ionian Sea Περ.
26 Σεπ 2022 01:39 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 22:39 GMT)
1.0

13 km
Greece Περ.
26 Σεπ 2022 01:24 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 22:24 GMT)
1.0

34 km
Greece Περ.
26 Σεπ 2022 01:02 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 22:02 GMT)
1.1

7.5 km
Greece Περ.
26 Σεπ 2022 00:52 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 21:52 GMT)
1.2

14 km
Greece: Aegean Sea Περ.
26 Σεπ 2022 00:28 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 21:28 GMT)
2.2

5 km
Greece: 16 Km SSW From Argostolion Περ.
26 Σεπ 2022 00:17 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 21:17 GMT)
1.0

11 km
Greece Περ.
25 Σεπ 2022 22:53 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 19:53 GMT)
1.6

15 km
Greece: Ionian Sea Περ.
25 Σεπ 2022 21:28 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 18:28 GMT)
1.4

17 km
Greece: 10 Km E From Sofiko Περ.
25 Σεπ 2022 20:59 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 17:59 GMT)
1.9

11 km
Greece: 6 Km E From Rafina Περ.
25 Σεπ 2022 19:56 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 16:56 GMT)
1.5

17 km
Greece: 18 Km SE From Vathy Ithaki Περ.
25 Σεπ 2022 19:39 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 16:39 GMT)
1.8

10.3 km
Greece: 6 Km E From Rafina 1 αναφοράΠερ.
25 Σεπ 2022 19:08 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 16:08 GMT)
1.8

9.7 km
Greece: 0 Km N From Antirion Περ.
25 Σεπ 2022 19:07 (GMT +3) (25 Σεπ 2022 16:07 GMT)
1.0

8.5 km
Greece Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.9 x 109 joules (530 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.456 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Timpagrande, Italy (TIP/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Timpagrande, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings