Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 03:03 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, North Maluku, Ινδονησία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 03:03 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (28 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:44 GMT (2 σεισμοί)
28 Νοε 2021 06:44 (GMT +9) (27 Νοε 2021 21:44 GMT)
2.2

10 km
Ceram Sea, 99 km βόρεια από Amahai, Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:34 (GMT +8) (27 Νοε 2021 18:34 GMT)
4.0

73 km
Molucca Sea, 132 km νοτιοανατολικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 21:13 GMT (6 σεισμοί)
27 Νοε 2021 05:13 (GMT +8) (26 Νοε 2021 21:13 GMT)
3.1

32 km
Molucca Sea, 150 km νότια από Tondano, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:11 (GMT +9) (26 Νοε 2021 21:11 GMT)
2.2

10 km
74 km βορειοανατολικά από Amahai, Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:50 (GMT +9) (26 Νοε 2021 17:50 GMT)
3.0

105 km
Molucca Sea, 91 km βόρεια από Ternate, North Maluku, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 21:21 (GMT +8) (26 Νοε 2021 13:21 GMT)
3.0

85 km
Molucca Sea, 71 km νοτιοανατολικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:24 (GMT +8) (26 Νοε 2021 12:24 GMT)
3.9

169 km
Molucca Sea, 116 km ανατολικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 15:33 (GMT +9) (26 Νοε 2021 06:33 GMT)
3.3

10 km
Molucca Sea, 125 km δυτικά από Ternate, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 15:18 GMT (3 σεισμοί)
26 Νοε 2021 00:18 (GMT +9) (25 Νοε 2021 15:18 GMT)
2.5

10 km
Ceram Sea, 110 km βορειοανατολικά από Amahai, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:01 (GMT +9) (25 Νοε 2021 14:01 GMT)
2.4

10 km
101 km βορειοανατολικά από Amahai, Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 22:32 (GMT +9) (25 Νοε 2021 13:32 GMT)
3.3

10 km
Ceram Sea, 104 km βορειοανατολικά από Amahai, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 17:39 GMT (4 σεισμοί)
25 Νοε 2021 02:39 (GMT +9) (24 Νοε 2021 17:39 GMT)
2.7

10 km
Ceram Sea, 112 km βορειοανατολικά από Amahai, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 00:56 (GMT +8) (24 Νοε 2021 16:56 GMT)
3.8

10 km
Molucca Sea, 170 km νοτιοανατολικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 00:15 (GMT +9) (24 Νοε 2021 15:15 GMT)
4.1

10 km
Molucca Sea, 243 km βορειοανατολικά από Manado, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 12:51 (GMT +9) (24 Νοε 2021 03:51 GMT)
2.6

10 km
97 km βορειοανατολικά από Amahai, Maluku, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:23 GMT (8 σεισμοί)
24 Νοε 2021 08:23 (GMT +9) (23 Νοε 2021 23:23 GMT)
4.1

10 km
Molucca Sea, 250 km βόρεια από Ternate, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:59 (GMT +8) (23 Νοε 2021 19:59 GMT)
4.8

61 km
Molucca Sea, 124 km νοτιοανατολικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 01:57 (GMT +9) (23 Νοε 2021 16:57 GMT)
3.5

10 km
Molucca Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 00:01 (GMT +8) (23 Νοε 2021 16:01 GMT)
2.9

10 km
Molucca Sea, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 22:31 (GMT +8) (23 Νοε 2021 14:31 GMT)
4.4

133 km
Molucca Sea, 82 km νοτιοανατολικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 21:20 (GMT +8) (23 Νοε 2021 13:20 GMT)
4.5

294 km
8.8 km βορειοδυτικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 17:15 (GMT +9) (23 Νοε 2021 08:15 GMT)
3.0

10 km
Ceram Sea, 117 km βορειοανατολικά από Amahai, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 12:09 (GMT +8) (23 Νοε 2021 04:09 GMT)
2.5

11 km
Gulf of Tomini, 83 km νότια από Gorontalo, Ινδονησία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 16:07 GMT (4 σεισμοί)
23 Νοε 2021 00:07 (GMT +8) (22 Νοε 2021 16:07 GMT)
4.1

55 km
Molucca Sea, 93 km βορειοανατολικά από Luwuk, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 00:48 (GMT +9) (22 Νοε 2021 15:48 GMT)
4.6

10 km
Ceram Sea, 208 km βορειοδυτικά από Ambon City, Ινδονησία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 22:22 (GMT +8) (22 Νοε 2021 14:22 GMT)
3.7

59 km
Molucca Sea, 83 km βορειοανατολικά από Luwuk, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 20:33 (GMT +8) (22 Νοε 2021 12:33 GMT)
4.5

11 km
Molucca Sea, 168 km νοτιοανατολικά από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 18:30 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 02:30 (GMT +8) (21 Νοε 2021 18:30 GMT)
3.3

82 km
Molucca Sea, 133 km νότια από Manado, North Sulawesi, Ινδονησία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.9 x 1012 joules (814 megawatt hours, ισοδυναμεί με 701 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube