Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Terni, Ούμπρια, Ιταλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 02:04 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 25 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Terni είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 3 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 25 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.4 | Italy: Costa Marchigiana Pesarese (Pesaro-Urbino) -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.2 | Adriatic Sea, 34 km Α από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Terni, Ούμπρια, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες22 σεισμοί3 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες124 σεισμοί15 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες561 σεισμοί69 σεισμοί M2+10 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες2,419 σεισμοί507 σεισμοί M2+59 σεισμοί M3+5 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες6,789 σεισμοί809 σεισμοί M2+84 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Terni, Ούμπρια, Ιταλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (30 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
3 Φεβ 2023 02:40 (GMT +1) (3 Φεβ 2023 01:40 GMT)
1.4

7.8 km
Italy: Costa Marchigiana Pesarese (Pesaro-Urbino) Περ.
3 Φεβ 2023 01:36 (GMT +1) (3 Φεβ 2023 00:36 GMT)
1.6

8 km
Italy: Costa Marchigiana Pesarese (Pesaro-Urbino) Περ.
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 GMT (28 σεισμοί)
3 Φεβ 2023 00:45 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 23:45 GMT)
1.8

8.7 km
Adriatic Sea, 31 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
3 Φεβ 2023 00:45 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 23:45 GMT)
1.8

8.7 km
Adriatic Sea, 31 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
2 Φεβ 2023 23:23 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 22:23 GMT)
1.0

11 km
Italy: 1 Km NE Barete (AQ) Περ.
2 Φεβ 2023 23:14 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 22:14 GMT)
1.0

17 km
Italy: 4 Km E Ascoli Piceno (AP) Περ.
2 Φεβ 2023 21:38 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 20:38 GMT)
2.4

7 km
Adriatic Sea, 31 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
2 Φεβ 2023 16:59 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 15:59 GMT)
0.8

12 km
Central Italy Περ.
2 Φεβ 2023 15:49 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 14:49 GMT)
3.1

7.2 km
Adriatic Sea, 30 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία
Το ενιωσα
Περ.
2 Φεβ 2023 15:29 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 14:29 GMT)
0.7

13 km
Central Italy Περ.
2 Φεβ 2023 15:02 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 14:02 GMT)
0.7

10.9 km
Central Italy Περ.
2 Φεβ 2023 14:46 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 13:46 GMT)
1.1

8.2 km
Italy: 5 Km E Pietralunga (PG) Περ.
2 Φεβ 2023 14:41 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 13:41 GMT)
0.9

10.2 km
Central Italy Περ.
2 Φεβ 2023 13:33 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 12:33 GMT)
0.8

7.4 km
Central Italy Περ.
2 Φεβ 2023 12:42 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 11:42 GMT)
1.1

26 km
Italy: Ripe San Ginesio (MC) Περ.
2 Φεβ 2023 11:11 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 10:11 GMT)
0.6

11 km
Central Italy Περ.
2 Φεβ 2023 08:27 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 07:27 GMT)
1.1

11 km
Italy: 4 Km SE Camerino (MC) Περ.
2 Φεβ 2023 07:38 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 06:38 GMT)
2.1

6.9 km
Adriatic Sea, 32 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
2 Φεβ 2023 07:13 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 06:13 GMT)
0.6

10.1 km
Central Italy Περ.
2 Φεβ 2023 07:04 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 06:04 GMT)
1.6

11 km
Italy: 8 Km NW Accumoli (RI) Περ.
2 Φεβ 2023 06:55 (GMT +1) (2 Φεβ 2023 05:55 GMT)
1.5

8.2 km
Italy: Costa Marchigiana Pesarese (Pesaro-Urbino) Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.7 x 109 joules (2.13 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.83 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: L'Aquila, Italy (AQU/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station L'Aquila, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings