Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, San José Estancia Grande, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 25 Μαΐου 2022 13:42 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San José Estancia Grande είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.0, 6 σεισμούς μεγέθους 3+ και 1 σεισμό μεγέθους 2.9.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.0 σημειώθηκε North Pacific Ocean, Μεξικό, πριν από 9 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.5 | North Pacific Ocean, 90 km Δ από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.0 | North Pacific Ocean, 83 km ΝΔ από Puerto Escondido, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near San José Estancia Grande, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:8 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 6 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:64 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 57 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:248 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 222 σεισμοί M3+ | 16 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:711 σεισμοί | 26 σεισμοί M2+ | 631 σεισμοί M3+ | 54 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,660 σεισμοί | 111 σεισμοί M2+ | 2,351 σεισμοί M3+ | 197 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Ayutla de los Libres | Azoyu | Copala | Cuajinicuilapa | Cuautepec | Florencio Villarreal | Guerrero | Igualapa | Juchitan | La Reforma | ...Προβολή όλων... | Xochistlahuaca | Zimatlan de Alvarez
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 02:07 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 09:07 GMT)
3.5

16 km
North Pacific Ocean, 90 km δυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 01:40 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 06:40 GMT)
3.6

8 km
25 km δυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 00:18 (GMT -5) (25 Μαΐ 2022 05:18 GMT)
3.7

25 km
North Pacific Ocean, 23 km νοτιοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 22:17 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 04:17 GMT)
3.8

20 km
North Pacific Ocean, 88 km νοτιοδυτικά από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 22:12 (GMT -6) (25 Μαΐ 2022 04:12 GMT)
4.0

20 km
North Pacific Ocean, 83 km νοτιοδυτικά από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
24 Μαΐ 2022 12:29 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 17:29 GMT)
3.6

43 km
26 km ανατολικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:53 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 16:53 GMT)
2.9

32 km
22 km νοτιοδυτικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 11:51 (GMT -5) (24 Μαΐ 2022 16:51 GMT)
3.4

47 km
37 km βορειοανατολικά από Ακαπούλκο, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 1011 joules (47 megawatt hours, ισοδυναμεί με 40.5 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.