Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Departamento del Quiché, Γουατεμάλα, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 31 Ιανουαρίου 2023 21:27 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 8 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 8 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Departamento del Quiché είχε 3 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 8 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 8 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.6 | 24 km Ν από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.7 | Departamento de Alta Verapaz, 25 km ΒΑ από Salama, Γουατεμάλα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Departamento del Quiché, Γουατεμάλα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες19 σεισμοί8 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες82 σεισμοί38 σεισμοί M2+11 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες619 σεισμοί343 σεισμοί M2+87 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες707 σεισμοί375 σεισμοί M2+119 σεισμοί M3+5 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες1,170 σεισμοί589 σεισμοί M2+284 σεισμοί M3+47 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Departamento del Quiché, Γουατεμάλα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (19 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 GMT (18 σεισμοί)
31 Ιαν 2023 14:34 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 20:34 GMT)
2.6

4 km
24 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα
Το ενιωσα
Περ.
31 Ιαν 2023 14:33 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 20:33 GMT)
2.1

4 km
24 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
31 Ιαν 2023 13:10 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 19:10 GMT)
2.5

6 km
24 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
31 Ιαν 2023 10:56 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 16:56 GMT)
2.1

6 km
25 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
31 Ιαν 2023 10:04 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 16:04 GMT)
2.3

5 km
14 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
31 Ιαν 2023 09:45 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 15:45 GMT)
3.4

6 km
14 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
31 Ιαν 2023 08:13 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 14:13 GMT)
3.7

2 km
Departamento de Alta Verapaz, 25 km βορειοανατολικά από Salama, Γουατεμάλα
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
31 Ιαν 2023 05:05 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 11:05 GMT)
1.9

8 km
Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα, 14 km βορειοδυτικά από Chalchuapa, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
31 Ιαν 2023 05:00 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 11:00 GMT)
1.8

7 km
22 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
31 Ιαν 2023 04:49 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 10:49 GMT)
1.8

7 km
Γουατεμάλα, 13 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
31 Ιαν 2023 04:06 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 10:06 GMT)
1.7

8 km
13 Km Al Norte De Ahuachapan, El Salvador Περ.
31 Ιαν 2023 04:04 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 10:04 GMT)
1.5

4 km
Guatemala: 20 Km Al Norte De Ahuachapan, El Salvador Περ.
31 Ιαν 2023 03:22 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 09:22 GMT)
1.5

6 km
Guatemala: 19 Km Al Norte De Ahuachapan, El Salvador Περ.
31 Ιαν 2023 02:25 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 08:25 GMT)
2.0

5 km
Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα, 17 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
31 Ιαν 2023 01:21 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 07:21 GMT)
2.4

6 km
24 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
31 Ιαν 2023 01:17 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 07:17 GMT)
1.8

7 km
24 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
30 Ιαν 2023 23:13 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 05:13 GMT)
1.8

8 km
14 km βόρεια από Ahuachapan, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
30 Ιαν 2023 22:27 (GMT -6) (31 Ιαν 2023 04:27 GMT)
2.1

11 km
22 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα Περ.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
30 Ιαν 2023 16:38 (GMT -6) (30 Ιαν 2023 22:38 GMT)
3.0

10 km
6.2 km νοτιοανατολικά από Jalapa, Γουατεμάλα
Το ενιωσα
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.4 x 1010 joules (9.49 megawatt hours, ισοδυναμεί με 8.16 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: COMITAN (CCIG/MX network) | Show on map | Station Info
Seismic station COMITAN: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings