Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2021 06:52 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Αιγαίο Πέλαγος, Ελλάδα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 1 Δεκεμβρίου 2021 06:52 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.8 ή μεγαλύτερο (64 στα 499 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 05:33 GMT (17 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 07:33 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 05:33 GMT)
2.1

5 km
Greece: Aegean Sea ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 07:14 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 05:14 GMT)
2.7

23 km
Greece: 18 Km NW From Ikarea ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:39 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 04:39 GMT)
2.5

23 km
Greece: 25 Km SSE From Arvi ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:36 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 04:36 GMT)
2.5

14 km
Greece: 18 Km NW From Ikarea ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:54 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 03:54 GMT)
2.0

6.3 km
Greece: 18 Km N From Aiyion ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:27 GMT
2.0

4.3 km
Greece: ONIKI ADALAR (MEDITERRANEAN SEA) ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:25 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 03:25 GMT)
2.0

10 km
Greece: 2 Km NNW From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:24 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 03:24 GMT)
2.5

11 km
Greece: 6 Km NE From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:22 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 03:22 GMT)
2.0

18 km
Greece: 19 Km NW From Ikarea ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:00 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 03:00 GMT)
2.7

11 km
Greece: 19 Km NW From Ikarea ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:34 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 02:34 GMT)
2.6

13 km
Greece: 19 Km WNW From Ikarea ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:20 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 02:20 GMT)
2.1

2.6 km
Greece: ONIKI ADALAR (MEDITERRANEAN SEA) ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:08 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 02:08 GMT)
2.1

16 km
Greece: 27 Km W From Istiaia ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:03 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 01:03 GMT)
2.1

6.7 km
Greece ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:59 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 00:59 GMT)
2.1

7.2 km
Greece: 5 Km NE From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:34 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 00:34 GMT)
2.2

11 km
Greece: 15 Km N From Kalamata ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:23 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 00:23 GMT)
2.7

10 km
Greece: 22 Km NW From Ikarea ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 23:52 GMT (21 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 01:52 (GMT +2) (30 Νοε 2021 23:52 GMT)
2.2

5 km
Greece: ONIKI ADALAR (MEDITERRANEAN SEA) ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 01:04 (GMT +2) (30 Νοε 2021 23:04 GMT)
2.5

25 km
Greece: 38 Km S From Pilos ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 00:57 (GMT +2) (30 Νοε 2021 22:57 GMT)
2.3

5 km
Greece: ONIKI ADALAR (MEDITERRANEAN SEA) ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 23:34 (GMT +3) (30 Νοε 2021 20:34 GMT)
3.0

10 km
Turkey
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 16:20 (GMT +2) (30 Νοε 2021 14:20 GMT)
4.1

11 km
Greece: 19 Km N From Aiyion
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:39 (GMT +2) (30 Νοε 2021 13:39 GMT)
3.0

15 km
Greece: 65 Km SW From Andikithira
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 14:52 (GMT +2) (30 Νοε 2021 12:52 GMT)
3.0

12 km
Greece: 19 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 14:28 (GMT +2) (30 Νοε 2021 12:28 GMT)
2.8

18 km
Greece: 17 Km NW From Ikarea ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 14:24 (GMT +2) (30 Νοε 2021 12:24 GMT)
3.6

6.8 km
Greece: 27 Km ENE From Samos
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 12:32 (GMT +2) (30 Νοε 2021 10:32 GMT)
4.1

17 km
Greece: 20 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 10:19 (GMT +2) (30 Νοε 2021 08:19 GMT)
2.8

6.1 km
Greece: 6 Km E From Arkalochori
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 09:43 (GMT +2) (30 Νοε 2021 07:43 GMT)
3.0

12 km
Greece: 17 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 09:09 (GMT +2) (30 Νοε 2021 07:09 GMT)
3.0

12 km
Greece: 12 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 08:56 (GMT +2) (30 Νοε 2021 06:56 GMT)
2.8

2 km
DODECANESE ISLANDS, GREECE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 08:21 (GMT +2) (30 Νοε 2021 06:21 GMT)
3.4

16 km
Greece: 19 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 07:13 (GMT +2) (30 Νοε 2021 05:13 GMT)
3.1

13 km
Greece: 20 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 06:22 (GMT +2) (30 Νοε 2021 04:22 GMT)
3.3

9.4 km
Greece: 14 Km WNW From Katavia
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 06:11 (GMT +2) (30 Νοε 2021 04:11 GMT)
3.2

14 km
Greece: 17 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 06:09 (GMT +2) (30 Νοε 2021 04:09 GMT)
4.1

22 km
Greece: 22 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα - 17 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 06:04 (GMT +2) (30 Νοε 2021 04:04 GMT)
3.2

16 km
Greece: 19 Km NW From Ikarea
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 06:00 (GMT +2) (30 Νοε 2021 04:00 GMT)
5.1

10 km
24 Km NW of Agios Kirykos, Greece
Το ενιωσα - 78 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 17:12 GMT (8 σεισμοί)
29 Νοε 2021 19:12 (GMT +2) (29 Νοε 2021 17:12 GMT)
2.8

6.9 km
Greece: 19 Km N From Aiyion
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 19:03 (GMT +2) (29 Νοε 2021 17:03 GMT)
3.1

2 km
CRETE, GREECE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:18 (GMT +2) (29 Νοε 2021 11:18 GMT)
2.9

11 km
Greece: 25 Km NNW From Karpenissi ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:45 (GMT +3) (29 Νοε 2021 10:45 GMT)
?

n/a
Near Istanbul, Istanbul, Turkey (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 10:00 (GMT +2) (29 Νοε 2021 08:00 GMT)
3.1

8.9 km
Greece: 39 Km SSE From Paliouri Kassandras
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 06:45 (GMT +2) (29 Νοε 2021 04:45 GMT)
3.2

15 km
Greece: 38 Km SSW From Arvi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:55 (GMT +3) (29 Νοε 2021 02:55 GMT)
2.8

15 km
WESTERN TURKEY ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:54 (GMT +2) (29 Νοε 2021 01:54 GMT)
2.9

2 km
Greece: AEGEAN SEA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 15:30 GMT (4 σεισμοί)
28 Νοε 2021 17:30 (GMT +2) (28 Νοε 2021 15:30 GMT)
2.8

9.9 km
Greece: 29 Km NW From Skiros
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:44 (GMT +2) (28 Νοε 2021 10:44 GMT)
3.4

83 km
Greece: 17 Km N From Spetsai
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 10:12 (GMT +2) (28 Νοε 2021 08:12 GMT)
3.6

8.8 km
Greece: 12 Km S From Zakros
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:00 (GMT +2) (28 Νοε 2021 00:00 GMT)
3.0

13 km
Crete, Greece
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 14:36 GMT (3 σεισμοί)
27 Νοε 2021 16:36 (GMT +2) (27 Νοε 2021 14:36 GMT)
3.2

30 km
CRETE, GREECE
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 14:08 (GMT +2) (27 Νοε 2021 12:08 GMT)
3.1

15 km
Greece: 5 Km S From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:38 (GMT +2) (27 Νοε 2021 00:38 GMT)
3.1

10.5 km
Greece: 39 Km SSW From Arvi
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 22:46 GMT (3 σεισμοί)
27 Νοε 2021 00:46 (GMT +2) (26 Νοε 2021 22:46 GMT)
3.8

15 km
Greece: 31 Km NW From Skiros
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 21:30 (GMT +2) (26 Νοε 2021 19:30 GMT)
2.9

47 km
Greece: 48 Km SW From Palaiochora ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:27 (GMT +2) (26 Νοε 2021 11:27 GMT)
3.1

9.5 km
Greece: 3 Km WSW From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:07 GMT (5 σεισμοί)
26 Νοε 2021 00:07 (GMT +3) (25 Νοε 2021 21:07 GMT)
2.8

10 km
WESTERN TURKEY ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 15:03 (GMT +2) (25 Νοε 2021 13:03 GMT)
2.9

7.7 km
Greece: 7 Km NNE From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:59 (GMT +2) (25 Νοε 2021 08:59 GMT)
3.1

16 km
Greece: 5 Km NE From Arkalochori
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 08:31 (GMT +2) (25 Νοε 2021 06:31 GMT)
2.9

16 km
Greece: 31 Km SSW From Kassos ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:14 (GMT +1) (25 Νοε 2021 02:14 GMT)
2.2

10 km
North Macedonia: NW Balkan Region 6 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 17:45 GMT (3 σεισμοί)
24 Νοε 2021 19:45 (GMT +2) (24 Νοε 2021 17:45 GMT)
3.3

8.1 km
Greece: 25 Km NNW From Atalanti
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 17:31 (GMT +2) (24 Νοε 2021 15:31 GMT)
2.8

12 km
Greece: 4 Km W From Arkalochori ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 13:39 (GMT +2) (24 Νοε 2021 11:39 GMT)
3.0

6.3 km
Greece: 8 Km SE From Arkalochori
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.2 x 1012 joules (902 megawatt hours, ισοδυναμεί με 776 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube