Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Benito, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Σεπτεμβρίου 2022 07:44 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 11 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Benito είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 11 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.6 έγινε αισθητός στο/στην 6km SSW of Gilroy, CA, πριν από 16 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.4 | 10km NW of Pinnacles, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | 6km SSW of Gilroy, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Benito, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες11 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες60 σεισμοί | 11 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες283 σεισμοί | 67 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες732 σεισμοί | 144 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες2,526 σεισμοί | 572 σεισμοί M2+ | 45 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near San Benito, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (14 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
27 Σεπ 2022 23:49 (GMT -7) (28 Σεπ 2022 06:49 GMT)
1.4

7.1 km
10km NW of Pinnacles, CA Περ.
27 Σεπ 2022 23:32 (GMT -7) (28 Σεπ 2022 06:32 GMT)
2.2

6.7 km
10km NW of Pinnacles, CA Περ.
27 Σεπ 2022 17:10 (GMT -7) (28 Σεπ 2022 00:10 GMT)
0.8

7.7 km
3km ESE of Pacifica, CA Περ.
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (11 σεισμοί)
27 Σεπ 2022 15:15 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 22:15 GMT)
1.5

17 km
19km W of Buttonwillow, CA Περ.
27 Σεπ 2022 14:25 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 21:25 GMT)
1.1

4.6 km
6km SSW of Gilroy, CA Περ.
27 Σεπ 2022 11:40 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 18:40 GMT)
1.4

10.5 km
11km NW of Parkfield, CA Περ.
27 Σεπ 2022 11:24 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 18:24 GMT)
0.2

0.9 km
22km NW of Parkfield, CA Περ.
27 Σεπ 2022 09:18 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 16:18 GMT)
1.0

4.7 km
7km S of Portola Valley, CA Περ.
27 Σεπ 2022 08:56 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 15:56 GMT)
0.6

7.4 km
2km NNE of Pacifica, CA Περ.
27 Σεπ 2022 08:39 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 15:39 GMT)
2.6

5.4 km
6km SSW of Gilroy, CA
Το ενιωσα - 10 εκθέσεις
Περ.
27 Σεπ 2022 08:27 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 15:27 GMT)
2.4

6.3 km
6km SSW of Gilroy, CA 4 εκθέσειςΠερ.
27 Σεπ 2022 06:19 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 13:19 GMT)
1.4

8.1 km
2km NNE of Pacifica, CA Περ.
27 Σεπ 2022 04:52 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 11:52 GMT)
1.1

7.3 km
10km NE of San Martin, CA Περ.
27 Σεπ 2022 04:10 (GMT -7) (27 Σεπ 2022 11:10 GMT)
1.0

7.7 km
3km WSW of Colma, CA Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.2 x 108 joules (257 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.221 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: San Andreas Geophysical Obs., Hollister, CA, USA (SAO/BK network) | Show on map | Station Info
Seismic station San Andreas Geophysical Obs., Hollister, CA, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings