Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, North Atlantic Ocean τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2022 11:16 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 54 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 98 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, North Atlantic Ocean είχε 3 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 2 σεισμούς μεγέθους 4+, 12 σεισμούς μεγέθους 3+ και 54 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 98 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Δυνατός σεισμός μεγέθους 5.5 σημειώθηκε Reykjanes Ridge πριν από 11 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.7 | Alboran Sea, 36 km ΒΑ από Al Hoceima, Μαρόκο -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 5.5 | North Atlantic Ocean -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near North Atlantic Ocean (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες146 σεισμοί54 σεισμοί M2+12 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+3 σεισμοί M5+
Τελευταίες 7 ημέρες1,028 σεισμοί289 σεισμοί M2+75 σεισμοί M3+12 σεισμοί M4+4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 30 ημέρες4,456 σεισμοί1,325 σεισμοί M2+317 σεισμοί M3+57 σεισμοί M4+11 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες19,517 σεισμοί6,178 σεισμοί M2+1,403 σεισμοί M3+326 σεισμοί M4+29 σεισμοί M5+4 σεισμοί M6+
Τελευταίες 365 ημέρες75,416 σεισμοί23,648 σεισμοί M2+5,304 σεισμοί M3+986 σεισμοί M4+89 σεισμοί M5+11 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Antarctic Ocean | Atlantic Ocean | Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες | Newfoundland and Labrador, Καναδάς | North Atlantic Ocean | North Pacific Ocean | North Pacific Ocean - Marshall Islands, Νήσοι Μάρσαλ | North Pacific Ocean - Ulithi Atoll, State of Yap, Μικρονησία | North West Pacific Ocean - E to S of Palau Islands, Παλάου | North West Pacific Ocean - Helen Reef, Hatohobei, Παλάου | ...Προβολή όλων... | Τόγκο | Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη 8 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.2 ή μεγαλύτερο (64 στα 169 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 GMT (29 σεισμοί)
30 Νοε 2022 12:07 (GMT +1) (30 Νοε 2022 11:07 GMT)
3.7

12 km
Alboran Sea, 36 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο
Το ενιωσα - 6 εκθέσεις
Περ.
30 Νοε 2022 06:03 (GMT -5) (30 Νοε 2022 11:03 GMT)
?

n/a
48 km ανατολικά από Ann Arbor, Washtenaw County, Μίσιγκαν, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
30 Νοε 2022 12:01 (GMT +1) (30 Νοε 2022 11:01 GMT)
2.0

5 km
10.3 km βόρεια από Sion, Valais, Ελβετία Περ.
30 Νοε 2022 05:49 (GMT -5) (30 Νοε 2022 10:49 GMT)
?

n/a
51 km νότια από Gainesville, Hall County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
30 Νοε 2022 05:42 (GMT -5) (30 Νοε 2022 10:42 GMT)
2.2

5 km
12 km βορειοδυτικά από Pitalito, Κολομβία Περ.
30 Νοε 2022 05:32 (GMT -5) (30 Νοε 2022 10:32 GMT)
2.1

5 km
22 km βορειοανατολικά από Mutata, Antioquia, Κολομβία Περ.
30 Νοε 2022 06:16 (GMT -4) (30 Νοε 2022 10:16 GMT)
?

n/a
63 km βορειοανατολικά από Compostela de Azua, Δομινικανή Δημοκρατία (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
30 Νοε 2022 11:05 (GMT +1) (30 Νοε 2022 10:05 GMT)
2.0

2 km
24 km βορειοανατολικά από La Roche-sur-Yon, Γαλλία Περ.
30 Νοε 2022 10:55 (GMT +1) (30 Νοε 2022 09:55 GMT)
2.4
Western Mediterranean, 19 km νοτιοανατολικά από Hyères, Γαλλία Περ.
30 Νοε 2022 10:14 (GMT +1) (30 Νοε 2022 09:14 GMT)
2.1

18 km
Western Mediterranean, 17 km βορειοανατολικά από Roses, Ισπανία Περ.
30 Νοε 2022 09:13 (GMT +0) (30 Νοε 2022 09:13 GMT)
2.5

30 km
Western Mediterranean, Ισπανία Περ.
30 Νοε 2022 09:17 (GMT +1) (30 Νοε 2022 08:17 GMT)
3.1

35 km
North Atlantic Ocean, 83 km βορειοδυτικά από Larache, Μαρόκο
Το ενιωσα
Περ.
30 Νοε 2022 07:30 (GMT +0) (30 Νοε 2022 07:30 GMT)
2.0

0.1 km
Iceland: 8.4 Km N of Hábunga Περ.
30 Νοε 2022 02:26 (GMT -5) (30 Νοε 2022 07:26 GMT)
3.4

28 km
14 km βορειοδυτικά από Plato, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
30 Νοε 2022 01:19 (GMT -5) (30 Νοε 2022 06:19 GMT)
2.2

131 km
22 km νοτιοανατολικά από Bucaramanga, Κολομβία Περ.
30 Νοε 2022 02:08 (GMT -4) (30 Νοε 2022 06:08 GMT)
2.3

5 km
Guayanilla, 21 km βορειοδυτικά από Ponce, Πουέρτο Ρίκο Περ.
30 Νοε 2022 00:58 (GMT -4) (30 Νοε 2022 04:58 GMT)
2.1

21 km
Peñuelas, 17 km βορειοδυτικά από Ponce, Πουέρτο Ρίκο Περ.
30 Νοε 2022 00:53 (GMT -4) (30 Νοε 2022 04:53 GMT)
2.6

11 km
Caribbean Sea, 17 km νοτιοδυτικά από Yauco, Πουέρτο Ρίκο Περ.
29 Νοε 2022 23:52 (GMT -5) (30 Νοε 2022 04:52 GMT)
2.2

133 km
19 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
30 Νοε 2022 00:23 (GMT -4) (30 Νοε 2022 04:23 GMT)
2.3

11 km
6 Km WSW of Guánica, Puerto Rico Περ.
29 Νοε 2022 22:56 (GMT -5) (30 Νοε 2022 03:56 GMT)
2.2

3.7 km
Colombia Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1013 joules (5.9 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5075 τόνους TNT ή 0.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: (ROSA/PM network) | Show on map | Station Info
Seismic station : seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings