Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 16 Ιανουαρίου 2022 19:20 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Banning, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 16 Ιανουαρίου 2022 19:20 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 3.9 - Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, Τετ, 12 Ιαν 2022 19:19 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.3 - 23km SSW of La Quinta, CA, Κυρ, 16 Ιαν 2022 11:05 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.2 ή μεγαλύτερο (58 στα 250 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 19:05 GMT (2 σεισμοί)
16 Ιαν 2022 11:05 (GMT -8) (16 Ιαν 2022 19:05 GMT)
1.3

13 km
23km SSW of La Quinta, CA Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 08:51 (GMT -8) (16 Ιαν 2022 16:51 GMT)
1.3

16 km
7km N of Pala, CA Περ.Χάρτης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 18:40 GMT (4 σεισμοί)
15 Ιαν 2022 10:40 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 18:40 GMT)
1.4

10 km
7km SSE of Good Hope, CA Περ.Χάρτης
15 Ιαν 2022 06:03 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 14:03 GMT)
1.7

13 km
23km ESE of Anza, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 23:15 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 07:15 GMT)
1.4

26 km
10km SE of Home Gardens, CA Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 21:52 (GMT -8) (15 Ιαν 2022 05:52 GMT)
?

n/a
San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:04 GMT (5 σεισμοί)
14 Ιαν 2022 11:04 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 19:04 GMT)
2.0

0.5 km
4km SSE of Home Gardens, CA Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 03:37 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 11:37 GMT)
1.3

14 km
4km NNW of Loma Linda, CA Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 21:25 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 05:25 GMT)
1.6

12 km
23km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 18:46 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 02:46 GMT)
1.2

9.9 km
6km NE of Morongo Valley, CA Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 17:19 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 01:19 GMT)
2.0

15 km
4km ENE of Colton, CA Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:14 GMT (35 σεισμοί)
13 Ιαν 2022 12:14 (GMT -8) (13 Ιαν 2022 20:14 GMT)
1.3

12 km
23km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 06:02 (GMT -8) (13 Ιαν 2022 14:02 GMT)
1.6

12 km
23km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 05:36 (GMT -8) (13 Ιαν 2022 13:36 GMT)
1.5

12 km
22km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 04:16 (GMT -8) (13 Ιαν 2022 12:16 GMT)
1.2

13 km
24km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 03:43 (GMT -8) (13 Ιαν 2022 11:43 GMT)
1.2

13 km
23km SSW of La Quinta, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.9 x 1010 joules (13.6 megawatt hours, ισοδυναμεί με 11.7 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube