Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Riosucio, Departamento del Choco, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 29 Μαΐου 2022 01:55 GMT -
Τις τελευταίες 24 ώρες, Riosucio είχε 5 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε τους σεισμούς τις τελευταίες 30 ημέρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | Northern Colombia -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.8 | North Pacific Ocean, 35 km ΝΔ από Ciudad Mutis, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Riosucio, Departamento del Choco, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:5 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:19 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:58 σεισμοί | 18 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:284 σεισμοί | 64 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:353 σεισμοί | 75 σεισμοί M2+ | 26 σεισμοί M3+ | 20 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (5 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
28 Μαΐ 2022 06:55 (GMT -5) (28 Μαΐ 2022 11:55 GMT)
1.2

59 km
Northern Colombia Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 06:46 (GMT -5) (28 Μαΐ 2022 11:46 GMT)
1.6

81 km
6.4 km ανατολικά από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 05:08 (GMT -5) (28 Μαΐ 2022 10:08 GMT)
1.7

47 km
48 km βόρεια από Κιμπδό, Κολομβία Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 01:29 (GMT -5) (28 Μαΐ 2022 06:29 GMT)
1.4
Northern Colombia Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 00:12 (GMT -5) (28 Μαΐ 2022 05:12 GMT)
1.8

28 km
North Pacific Ocean, 35 km νοτιοδυτικά από Ciudad Mutis, Κολομβία Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.2 x 107 joules (22.7 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Μαΐου 2022 01:55 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.