Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Coronado, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 24 Μαΐου 2022 15:46 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 22 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Coronado είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.3 και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 22 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.3 σημειώθηκε Baja California, Μεξικό, πριν από 7 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.3 | 3km NW of Palomar Observatory, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.3 | 72 km ΒΔ από San Felipe, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Coronado, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:10 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:78 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:361 σεισμοί | 43 σεισμοί M2+ | 24 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,257 σεισμοί | 143 σεισμοί M2+ | 66 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:6,438 σεισμοί | 733 σεισμοί M2+ | 321 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (27 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 GMT (12 σεισμοί)
24 Μαΐ 2022 06:48 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 13:48 GMT)
?

n/a
1.6 km νοτιοδυτικά από Chula Vista, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 03:24 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 10:24 GMT)
0.3

5.2 km
3km NW of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 03:07 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 10:07 GMT)
2.4

8.6 km
23km ESE of Anza, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 01:31 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 08:31 GMT)
0.7

12 km
13km NNE of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 01:25 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 08:25 GMT)
3.3

5 km
72 km βορειοδυτικά από San Felipe, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 00:51 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 07:51 GMT)
0.8

16 km
8km ENE of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 00:05 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 07:05 GMT)
0.6

14 km
18km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 23:14 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 06:14 GMT)
0.1

7.7 km
10km SSW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 22:51 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 05:51 GMT)
0.7

8.2 km
15km SE of Anza, CA Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 22:42 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 05:42 GMT)
0.2

15 km
9km S of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 20:58 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 03:58 GMT)
2.1

0.4 km
Mexico: 50km SSW of Progreso, B.C., MX Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 20:50 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 03:50 GMT)
?

n/a
1.8 km βορειοανατολικά από El Cajon, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (15 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 16:57 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 23:57 GMT)
1.0

11 km
4km WNW of Nuevo, CA Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 16:57 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 23:57 GMT)
0.7

13 km
4km SE of Loma Linda, CA Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 16:29 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 23:29 GMT)
1.0

12 km
4km SE of Loma Linda, CA Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 16:12 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 23:12 GMT)
0.5

10.9 km
9km SSW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6 x 109 joules (1.67 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.44 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 24 Μαΐου 2022 15:46 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.