Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Μπογκοτά, Bogota, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 27 Μαΐου 2022 04:22 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Μπογκοτά είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 7 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.6 σημειώθηκε Cundinamarca, Κολομβία, πριν από 5 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.3 | Colombia -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | Cundinamarca, 40 km ΒΑ από La Dorada, Caldas, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Μπογκοτά, Bogota, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:9 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:50 σεισμοί | 8 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:118 σεισμοί | 24 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:470 σεισμοί | 105 σεισμοί M2+ | 12 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:529 σεισμοί | 114 σεισμοί M2+ | 12 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Acacias | Agua de Dios | Aguadas | Alban | Almeida | Alvarado | Ambalema | Anapoima | Antioquia | Anzoategui | ...Προβολή όλων... | Zipacon | Zipaquira
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
26 Μαΐ 2022 22:38 (GMT -5) (27 Μαΐ 2022 03:38 GMT)
1.3

14 km
Colombia Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 GMT (9 σεισμοί)
26 Μαΐ 2022 18:18 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 23:18 GMT)
2.6

84 km
Cundinamarca, 40 km βορειοανατολικά από La Dorada, Κολομβία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 10:52 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 15:52 GMT)
?

n/a
9.5 km βόρεια από Μπογκοτά, Bogota D.C., Κολομβία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 07:36 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 12:36 GMT)
1.6

21 km
83 km δυτικά από Granada, Departamento del Meta, Κολομβία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 05:27 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 10:27 GMT)
1.6

120 km
13 km βόρεια από Chiquinquira, Boyaca, Κολομβία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 03:21 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 08:21 GMT)
1.9

19 km
17 km νοτιοανατολικά από Τούνχα, Κολομβία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 02:48 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 07:48 GMT)
1.6

22 km
17 km βόρεια από Τούνχα, Tunja, Boyaca, Κολομβία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 02:45 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 07:45 GMT)
1.6

20 km
52 km νοτιοανατολικά από Τούνχα, Κολομβία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 01:23 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 06:23 GMT)
2.2

115 km
0.9 km δυτικά από Barbosa, Santander, Κολομβία Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 01:08 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 06:08 GMT)
1.3

29 km
Colombia Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.5 x 108 joules (207 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.178 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Μαΐου 2022 04:22 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.