Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 04:08 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Danghara, Viloyati Khatlon, Τατζικιστάν: 2020

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 04:08 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020 15:58 GMT (1 σεισμός)
1 Νοε 2020 20:58 (GMT +5) (1 Νοε 2020 15:58 GMT)
4.6

10 km
76 km νοτιοανατολικά από Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 18:07 GMT (3 σεισμοί)
13 Αυγ 2020 18:07 GMT
4.8

10 km
Viloyati Khatlon, 30 km νοτιοανατολικά από Obigarm, Τατζικιστάν 11 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
13 Ιου 2020 06:22 (GMT +0) (13 Ιου 2020 06:22 GMT)
4.3

10 km
Viloyati Khatlon, 24 km νότια από Obigarm, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
13 Ιου 2020 05:34 GMT
4.3

10 km
8.7 km νοτιοανατολικά από Obigarm, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 03:36 GMT (1 σεισμός)
22 Μαΐ 2020 03:36 (GMT +0) (22 Μαΐ 2020 03:36 GMT)
4.6

10 km
18 km βορειοδυτικά από Hulbuk, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 12:52 GMT (1 σεισμός)
2020-05-10 17:52:33 +05:00 (10 Μαΐ 2020 12:52 GMT)
3.6

10 km
Republican Subordination, 7 km νοτιοανατολικά από Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 22:43 GMT (6 σεισμοί)
2020-04-25 03:43:22 +05:00 (24 Απρ 2020 22:43 GMT)
4.4

10 km
6.8 km δυτικά από Vakhsh, Τατζικιστάν 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
2020-04-25 03:32:50 +05:00 (24 Απρ 2020 22:32 GMT)
4.8

10 km
8.5 km νοτιοανατολικά από Kolkhozobod, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
2020-04-25 02:22:49 +05:00 (24 Απρ 2020 21:22 GMT)
4.2

10 km
3.1 km βορειοανατολικά από Kolkhozobod, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
24 Απρ 2020 20:27 GMT
4.4

50 km
2.8 km βορειοανατολικά από Moskovskiy, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
24 Απρ 2020 15:01 GMT
4.5

15 km
5.5 km νοτιοανατολικά από Kolkhozobod, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
2020-04-24 08:34:25 +05:00 (24 Απρ 2020 03:34 GMT)
4.6

10 km
20 km δυτικά από Kurgan-Tyube, Viloyati Khatlon, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 00:21 GMT (1 σεισμός)
12 Απρ 2020 00:21 GMT
4.4

10 km
5.1 km νοτιοανατολικά από Kolkhozobod, Τατζικιστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.1 x 1012 joules (1.42 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1221 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel