Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Ashhurst, Manawatu-Wanganui, Νέα Ζηλανδία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 5 Δεκεμβρίου 2022 11:52 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 8 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 23 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ashhurst είχε 8 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 23 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε South Pacific Ocean, Νέα Ζηλανδία, πριν από 9 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.5 | New Zealand -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | South Pacific Ocean, 33 km ΒΑ από Napier City, Νέα Ζηλανδία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ashhurst, Manawatu-Wanganui, Νέα Ζηλανδία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες30 σεισμοί8 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες221 σεισμοί67 σεισμοί M2+7 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες826 σεισμοί275 σεισμοί M2+32 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,064 σεισμοί738 σεισμοί M2+62 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες8,492 σεισμοί3,011 σεισμοί M2+285 σεισμοί M3+21 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (32 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 GMT (21 σεισμοί)
5 Δεκ 2022 11:44 GMT
1.5

5 km
New Zealand Περ.
6 Δεκ 2022 00:16 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 11:16 GMT)
0.9

12 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 23:53 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 10:53 GMT)
1.5

18 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 22:36 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 09:36 GMT)
2.4

17 km
76 km νότια από Hastings, Νέα Ζηλανδία Περ.
5 Δεκ 2022 22:11 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 09:11 GMT)
1.7

20 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 21:56 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 08:56 GMT)
2.3

197 km
Manawatu-Wanganui, 92 km ανατολικά από New Plymouth, Νέα Ζηλανδία Περ.
5 Δεκ 2022 21:32 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 08:32 GMT)
1.1

5 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 21:26 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 08:26 GMT)
2.4

18 km
Tasman Sea, 9.3 km ανατολικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
5 Δεκ 2022 19:04 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 06:04 GMT)
1.7

26 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 18:09 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 05:09 GMT)
1.2

25 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 17:39 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 04:39 GMT)
1.5

23 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 17:39 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 04:39 GMT)
1.8

26 km
4.8 km βορειοανατολικά από Hastings, Νέα Ζηλανδία Περ.
5 Δεκ 2022 17:19 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 04:19 GMT)
1.7

8.6 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 16:36 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 03:36 GMT)
1.5

22 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 16:11 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 03:11 GMT)
1.6

36 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 15:41 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 02:41 GMT)
2.3

146 km
Tasman Sea, 79 km βορειοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
5 Δεκ 2022 15:24 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 02:24 GMT)
2.5

25 km
South Pacific Ocean, 33 km βορειοανατολικά από Napier City, Νέα Ζηλανδία Περ.
5 Δεκ 2022 15:23 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 02:23 GMT)
2.1

12 km
Tasman Sea, 100 km βόρεια από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
5 Δεκ 2022 14:46 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 01:46 GMT)
1.6

132 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 14:03 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 01:03 GMT)
1.6

38 km
New Zealand Περ.
5 Δεκ 2022 13:58 (GMT +13) (5 Δεκ 2022 00:58 GMT)
2.4

32 km
9.7 km νοτιοδυτικά από Hastings, Νέα Ζηλανδία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.2 x 109 joules (603 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.519 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: South Karori, New Zealand (SNZO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station South Karori, New Zealand: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 5 Δεκεμβρίου 2022 11:52 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings