Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Anchor Point, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Latest quake σήμερα
See all
Mag. 1.6 σεισμός Kenai Peninsula, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής -
Το πιο δυνατό σήμεραMag. 2.3 4.7 km βορειοδυτικά από Karluk, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής -
Επικαιροποιημένο: 3 Μαρτίου 2024 03:44 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς κοντά στο Anchor Point, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες, στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!
Τις τελευταίες 24 ώρες, στο/στη Anchor Point σημειώθηκαν 4 σεισμοί μεγέθους έως 2.3 Ρίχτερ σε απόσταση έως και 100 km:
  • 0 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τελευταίος σεισμός σήμερα: Mag. 1.6 Σεισμός Kenai Peninsula, 69 km Δ από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής -

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Check for new quakes now!
in sec
Pause automatic refreshing
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 0.5 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (18 σεισμούς):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
2 Μαρ 17:46 (Anchorage)
3 Μαρ 02:46 GMT
1.6

67 km
164 km βόρεια Kenai Peninsula, 69 km δυτικά από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 16:48 (Anchorage)
3 Μαρ 01:48 GMT
1.6

0 km
171 km βόρεια Kenai Peninsula, 124 km δυτικά από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 16:43 (GMT -9)
3 Μαρ 01:43 GMT
1.3

83 km
60 km δυτικά 72 km δυτικά από Gomer, Kenai Peninsula, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 GMT (15 σεισμοί)
2 Μαρ 14:41 (Anchorage)
2 Μαρ 23:41 GMT
1.6

30 km
210 km βορειοανατολικά 18 km βορειοανατολικά από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 12:50 (Anchorage)
2 Μαρ 21:50 GMT
1.8

76 km
136 km βόρεια 63 km νοτιοδυτικά από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 10:59 (Anchorage)
2 Μαρ 19:59 GMT
1.6

16 km
254 km βόρεια Matanuska-Susitna, 87 km βόρεια από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 10:15 (Anchorage)
2 Μαρ 19:15 GMT
2.3

17 km
288 km νοτιοδυτικά 4.7 km βορειοδυτικά από Karluk, Kodiak Island, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 09:43 (Anchorage)
2 Μαρ 18:43 GMT
1.6

29 km
220 km βορειοανατολικά Matanuska-Susitna, 34 km βόρεια από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 08:39 (Anchorage)
2 Μαρ 17:39 GMT
1.7

35 km
286 km βορειοανατολικά Chugach, 136 km ανατολικά από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 08:25 (Anchorage)
2 Μαρ 17:25 GMT
1.6

81 km
185 km νοτιοδυτικά 130 km βορειοδυτικά από Kodiak, Kodiak Island, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
2 Μαρ 05:52 (Anchorage)
2 Μαρ 14:52 GMT
1.8

42 km
180 km βορειοανατολικά 28 km δυτικά από Ανκορέιτζ, Anchorage, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.2 x 108 joules (201 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.173 τόνους TNT) | για τη σεισμική ενέργεια

Anchor Point Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Number of quakes vs average
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Homer Trailer, AK, USA (HOM/AK network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Homer Trailer, AK, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Σημείωση:
Η φαινομενική αύξηση του αριθμού των σεισμών από περίπου το 2010 δεν οφείλεται στο ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί, αλλά κυρίως σε τρεις παράγοντες:
1) Αρχίσαμε να συλλέγουμε συστηματικά σεισμικά δεδομένα για μικρότερους σεισμούς παγκοσμίως από το 2010.
2) Ο αριθμός των σεισμικών δικτύων σε όλο τον κόσμο και η ευαισθησία τους για την ανίχνευση μικρότερων σεισμών έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια.
3) Η διαθεσιμότητα δεδομένων μέσω του διαδικτύου έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Πολλές εθνικές υπηρεσίες άρχισαν να αναφέρουν δημοσίως τους σεισμούς μόλις τα τελευταία 10 χρόνια περίπου.

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 20,000 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος κοντά στο Anchor Point, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες:
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 0.1 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 10.3 χρόνια)
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 0.89 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 1.1 χρόνια)
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 10.7 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 55 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 716 σεισμοί ανά έτος (ή 60 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 1,900 σεισμοί ανά έτος (ή 5.2 σεισμούς ανά ημέρα)
Η Anchor Point έχει πολύ υψηλό επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η Anchor Point είχε τουλάχιστον 12 σεισμούς πάνω μεγέθους 6 από το 1900, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 10 έως 15 χρόνια.

Αριθμός πρόσφατων σεισμών κοντά στο Anchor Point, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες, ανά μέγεθος

Τελευταίες 24 ώρες
7 ημέρες
30 ημέρες
3 χρόνια
Τραπέζι
Mag
 
Αριθμός σεισμών (4 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
-
no quakes Mag 3 or higher
παρακάτω M2
4 σεισμοί
(100%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (32 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
-
no quakes Mag 3 or higher
2+
19 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (59.38%)
παρακάτω M2
13 σεισμοί
(40.63%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (157 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
1 σεισμός
betw. Mag 4 - 5 (0.64%)
3+
3 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (1.91%)
2+
71 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (45.22%)
παρακάτω M2
82 σεισμοί
(52.23%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (7,536 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
3 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (0.04%)
4+
25 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (0.33%)
3+
176 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (2.34%)
2+
1,969 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (26.13%)
παρακάτω M2
5,363 σεισμοί
(71.17%)
Total number<M2M2+M3+M4+M5+M6+M7+
Τελευταίες 24 ώρες4 σεισμοί4------
Τελευταίες 7 ημέρες32 σεισμοί1219-----
Τελευταίες 30 ημέρες157 σεισμοί757131---
Τελευταία 3 χρόνια7,536 σεισμοί4,8861,969176253--
Μέγεθος 0.0+, σε απόσταση έως και 100 χλμ, επικαιροποιημένο

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί κοντά στο Anchor Point, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς κοντά στο Anchor Point, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings