Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Tepatepec, Hidalgo, Μεξικό - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 43 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 374 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Tepatepec είχε 4 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 43 σεισμούς μεγέθους 4+ και 374 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.4 | 16 km Β από Cuautla, Morelos, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.3 | Michoacan, Mexico -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Acambay de Ruiz Castañeda | Acatlan | Acaxochitlan | Actopan | Agua Blanca de Iturbide | Ahuazotepec | Ajacuba | Alfajayucan | Almoloya | Amealco de Bonfil | ...Προβολή όλων... | Πουέμπλα | Τεκιξκιάκ
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (421 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
13 Μαΐ 2022 16:51 (GMT -5) (13 Μαΐ 2022 21:51 GMT)
3.4

26 km
28 km (17 mi)16 km βόρεια από Cuautla, Morelos, Μεξικό Περ.Χάρτης
5 Μαΐ 2022 07:36 (GMT -5) (5 Μαΐ 2022 12:36 GMT)
3.2

3.2 km
21 km (13 mi)Morelos, 16 km νοτιοδυτικά από Tlalpan, Mexico City, Μεξικό 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
27 Απρ 2022 06:02 (GMT -5) (27 Απρ 2022 11:02 GMT)
4.1

9.2 km
40 km (25 mi)33 km νοτιοανατολικά από Πουέμπλα, Μεξικό 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Απρ 2022 15:50 (GMT -5) (22 Απρ 2022 20:50 GMT)
3.3

5 km
88 km (55 mi)15 km νότια από Ixmiquilpan, Hidalgo, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Απρ 2022 02:15 (GMT -5) (22 Απρ 2022 07:15 GMT)
3.6

2 km
5 km (3.1 mi)Michoacan, 15 km βορειοανατολικά από Cuernavaca, Μεξικό Περ.Χάρτης
21 Απρ 2022 02:45 (GMT -5) (21 Απρ 2022 07:45 GMT)
3.8

5 km
19 km (12 mi)24 km ανατολικά από Tlaxcala, Chiautempan, Tlaxcala, Μεξικό Περ.Χάρτης
19 Απρ 2022 07:44 (GMT -5) (19 Απρ 2022 12:44 GMT)
3.9

5 km
25 km (16 mi)4.6 km νοτιοανατολικά από Texcoco, México, Μεξικό 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
10 Μαρ 2022 15:46 (GMT -6) (10 Μαρ 2022 21:46 GMT)
3.1

5 km
117 km (73 mi)19 km βόρεια από Actopan, Hidalgo, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 04:51 (GMT -6) (22 Ιαν 2022 10:51 GMT)
3.7

5 km
24 km (15 mi)México, 90 km βορειοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
21 Ιαν 2022 00:13 (GMT -6) (21 Ιαν 2022 06:13 GMT)
3.1

15 km
23 km (14 mi)México, 55 km νοτιοδυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2022 02:35 (GMT -6) (12 Ιαν 2022 08:35 GMT)
3.5

5 km
31 km (19 mi)Morelos, 69 km νότια από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 12:36 (GMT -6) (31 Δεκ 2021 18:36 GMT)
3.6

5 km
41 km (25 mi)Michoacan, 122 km δυτικά από Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Περ.Χάρτης
29 Δεκ 2021 11:34 (GMT -6) (29 Δεκ 2021 17:34 GMT)
3.5

39 km
5 km (3.1 mi)21 km δυτικά από Atlixco, Πουέμπλα, Μεξικό Περ.Χάρτης
28 Δεκ 2021 02:30 (GMT -6) (28 Δεκ 2021 08:30 GMT)
3.2

11 km
88 km (55 mi)8.4 km βορειοανατολικά από Mixquiahuala de Juarez, Μεξικό Περ.Χάρτης
28 Δεκ 2021 02:24 (GMT -6) (28 Δεκ 2021 08:24 GMT)
3.2

16 km
99 km (62 mi)38 km βορειοδυτικά από Pachuca de Soto, Hidalgo, Μεξικό Περ.Χάρτης
26 Δεκ 2021 04:48 (GMT -6) (26 Δεκ 2021 10:48 GMT)
3.7

4 km
30 km (19 mi)10.3 km βορειοανατολικά από Cuautla, Morelos, Μεξικό Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.2 x 1013 joules (6.04 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5196 τόνους TNT ή 0.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 23 Μαΐου 2022 11:45 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.