Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2022 06:42 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Victorias, Negros Occidental, Western Visayas, Φιλιππίνες: 2020

Τελευταία ανανενώση 27 Ιανουαρίου 2022 06:42 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (142 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 13:42 GMT (2 σεισμοί)
27 Δεκ 2020 21:42 (GMT +8) (27 Δεκ 2020 13:42 GMT)
1.5

24 km
3.3 km νοτιοανατολικά από Sum-Ag, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
27 December 2020 - 09:42 PM (PST) (27 Δεκ 2020 13:42 GMT)
2.1

7 km
7 km νοτιοανατολικά από Maao, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 19:16 GMT (1 σεισμός)
22 Δεκ 2020 03:16 (GMT +8) (21 Δεκ 2020 19:16 GMT)
2.6

1 km
Sulu Sea, 5.6 km βόρεια από Inampulungan , Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 11:34 GMT (1 σεισμός)
15 Δεκ 2020 19:34 (GMT +8) (15 Δεκ 2020 11:34 GMT)
2.4

3 km
3.5 km νοτιοδυτικά από Capitan Ramon, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 12:23 GMT (2 σεισμοί)
13 Δεκ 2020 20:23 (GMT +8) (13 Δεκ 2020 12:23 GMT)
1.8

34 km
1.5 km ανατολικά από Sebaste, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
13 December 2020 - 08:23 PM (PST) (13 Δεκ 2020 12:23 GMT)
1.7

18 km
Sulu Sea, 2.3 km βόρεια από Pacol, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 09:23 GMT (2 σεισμοί)
11 Δεκ 2020 17:23 (GMT +8) (11 Δεκ 2020 09:23 GMT)
2.4

26 km
Sulu Sea, 37 km νοτιοδυτικά από Bago City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
11 Δεκ 2020 09:23 (GMT +0) (11 Δεκ 2020 09:23 GMT)
2.7

48 km
Sulu Sea, 3.1 km νοτιοδυτικά από La Paz, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 14:38 GMT (2 σεισμοί)
9 Δεκ 2020 22:38 (GMT +8) (9 Δεκ 2020 14:38 GMT)
3.1

3 km
Sulu Sea, 46 km νότια από Iloilo City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
9 Δεκ 2020 12:25 (GMT +0) (9 Δεκ 2020 12:25 GMT)
2.6

4 km
Sulu Sea, 45 km νότια από Iloilo City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 09:42 GMT (2 σεισμοί)
8 Δεκ 2020 17:42 (GMT +8) (8 Δεκ 2020 09:42 GMT)
1.7

22 km
Sulu Sea, 6.5 km νότια από Iloilo City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
08 December 2020 - 05:42 PM (PST) (8 Δεκ 2020 09:42 GMT)
2.4

14 km
Sulu Sea, 4.1 km ανατολικά από Iloilo City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 19:09 GMT (1 σεισμός)
6 Δεκ 2020 03:09 (GMT +8) (5 Δεκ 2020 19:09 GMT)
1.9

1 km
Sulu Sea, 41 km νοτιοδυτικά από Bago City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 08:40 GMT (2 σεισμοί)
19 November 2020 - 04:40 PM (PST) (19 Νοε 2020 08:40 GMT)
2.1

16 km
Sulu Sea, 5.5 km βορειοδυτικά από Saravia, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
19 November 2020 - 04:40 PM (PST) (19 Νοε 2020 08:40 GMT)
1.8

12 km
Sulu Sea, 3 km δυτικά από Saravia, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:43 GMT (1 σεισμός)
19 Νοε 2020 03:43 (GMT +8) (18 Νοε 2020 19:43 GMT)
2.5

4 km
4.1 km ανατολικά από Salvacion, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1012 joules (432 megawatt hours, ισοδυναμεί με 372 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube