Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, New Corella, Davao, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 2 Οκτωβρίου 2022 19:28 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, New Corella είχε 3 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 3 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 3 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 3.8 σημειώθηκε Philippine Sea, Φιλιππίνες, πριν από 1 ώρα και 10 λεπτά.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.8 | Philippine Sea, 98 km ΒΑ από Manay, Φιλιππίνες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near New Corella, Davao, Φιλιππίνες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες9 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες43 σεισμοί | 24 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες156 σεισμοί | 96 σεισμοί M2+ | 35 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες555 σεισμοί | 337 σεισμοί M2+ | 123 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,132 σεισμοί | 1,378 σεισμοί M2+ | 449 σεισμοί M3+ | 79 σεισμοί M4+ | 19 σεισμοί M5+ | 3 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 GMT (8 σεισμοί)
3 Οκτ 2022 02:19 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 18:19 GMT)
3.8

8 km
Philippine Sea, 98 km βορειοανατολικά από Manay, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.
3 Οκτ 2022 01:36 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 17:36 GMT)
1.8

32 km
24 km νότια από San Mariano, Davao de Oro, Φιλιππίνες Περ.
2 Οκτ 2022 21:49 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 13:49 GMT)
3.3

110 km
Philippine Sea, 111 km νοτιοανατολικά από Mati, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.
2 Οκτ 2022 21:26 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 13:26 GMT)
2.2

5 km
19 km νοτιοδυτικά από Maramag, Φιλιππίνες Περ.
2 Οκτ 2022 17:28 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 09:28 GMT)
2.1

34 km
19 km νοτιοδυτικά από Monkayo, Davao de Oro, Φιλιππίνες Περ.
2 Οκτ 2022 16:14 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 08:14 GMT)
1.8

32 km
21 km νότια από Butuan, Φιλιππίνες Περ.
2 Οκτ 2022 08:32 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 00:32 GMT)
2.1

27 km
22 km νότια από Kabacan, Φιλιππίνες Περ.
2 Οκτ 2022 08:18 (GMT +8) (2 Οκτ 2022 00:18 GMT)
3.2

19 km
40 km βορειοδυτικά από Central, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
2 Οκτ 2022 04:53 (GMT +8) (1 Οκτ 2022 20:53 GMT)
1.7

5 km
22 km ανατολικά από Buluan, Φιλιππίνες Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.2 x 1010 joules (11.6 megawatt hours, ισοδυναμεί με 9.95 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Davao, Philippines (DAV/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Davao, Philippines: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 2 Οκτωβρίου 2022 19:28 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings