Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Kakunodatemachi, Akita, Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Μαΐου 2022 02:35 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Δεκέμβριο του 2021:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 25 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 60 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τον Δεκέμβριο του 2021, Kakunodatemachi είχε 5 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 25 σεισμούς μεγέθους 3+ και 60 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.5 | 16 km ΒΑ από Hanawa, Kazuno, Akita, Ιαπωνία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (90 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
1 Ιαν 2022 03:35 (GMT +9) (31 Δεκ 2021 18:35 GMT)
2.8

47 km
Japan: E OFF IWATE PREF Περ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 23:17 (GMT +9) (31 Δεκ 2021 14:17 GMT)
2.7

7.9 km
Japan: NORTHERN IWATE PREF Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 GMT (8 σεισμοί)
31 Δεκ 2021 07:04 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 22:04 GMT)
2.9

50 km
Japan: KINKAZAN REGION Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 16:58 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 07:58 GMT)
2.6

53 km
Japan: KINKAZAN REGION Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 15:56 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 06:56 GMT)
2.6

46 km
Japan: E OFF MIYAGI PREF Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 15:34 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 06:34 GMT)
2.9

30 km
Japan: E OFF IWATE PREF Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 15:29 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 06:29 GMT)
2.9

3 km
Japan: W OFF AOMORI PREF Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 12:59 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 03:59 GMT)
3.8

47 km
Japan: E OFF IWATE PREF Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 12:44 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 03:44 GMT)
2.7

56 km
Japan: E OFF IWATE PREF Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 09:38 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 00:38 GMT)
2.6

22 km
Japan: E OFF MIYAGI PREF Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
29 Δεκ 2021 23:06 (GMT +9) (29 Δεκ 2021 14:06 GMT)
2.5

4.9 km
Japan: NORTHERN IWATE PREF Περ.Χάρτης
29 Δεκ 2021 23:03 (GMT +9) (29 Δεκ 2021 14:03 GMT)
2.6

31 km
Japan: NORTHERN IWATE PREF Περ.Χάρτης
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
28 Δεκ 2021 12:23 (GMT +9) (28 Δεκ 2021 03:23 GMT)
2.7

140 km
Japan: SOUTHERN MIYAGI PREF Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
28 Δεκ 2021 07:52 (GMT +9) (27 Δεκ 2021 22:52 GMT)
3.7

57 km
Japan: NORTHERN IWATE PREF Περ.Χάρτης
27 Δεκ 2021 21:20 (GMT +9) (27 Δεκ 2021 12:20 GMT)
2.8

47 km
Japan: E OFF IWATE PREF Περ.Χάρτης
27 Δεκ 2021 12:25 (GMT +9) (27 Δεκ 2021 03:25 GMT)
2.5

32 km
Japan: E OFF MIYAGI PREF Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1012 joules (312 megawatt hours, ισοδυναμεί με 269 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Μαΐου 2022 02:35 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.