Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 13:53 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Selcuk, İzmir, Τουρκία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 13:53 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (26 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 21:49 GMT (7 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 00:49 (GMT +3) (2 Δεκ 2021 21:49 GMT)
1.4

5.3 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 20:54 (GMT +3) (2 Δεκ 2021 17:54 GMT)
1.3

12 km
Turkey: DAGKARAAGAC-GERMENCIK (AYDIN) ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 20:52 (GMT +3) (2 Δεκ 2021 17:52 GMT)
1.4

5.1 km
Turkey: HIDIRBEYLI-GERMENCIK (AYDIN) ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 20:45 (GMT +3) (2 Δεκ 2021 17:45 GMT)
1.6

10.8 km
22 km δυτικά από Αϊδίνιο, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 20:45 (GMT +3) (2 Δεκ 2021 17:45 GMT)
1.7

8.4 km
24 km βορειοδυτικά από Αϊδίνιο, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 20:45 (GMT +3) (2 Δεκ 2021 17:45 GMT)
1.4

8.4 km
Turkey: CAMKOY-GERMENCIK (AYDIN) REVISE01 (2021.12.02 ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 04:52 (GMT +2) (2 Δεκ 2021 02:52 GMT)
1.3

5.3 km
Greece: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:37 GMT (5 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 02:37 (GMT +3) (1 Δεκ 2021 23:37 GMT)
1.9

7.3 km
Αιγαίο Πέλαγος, 12 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 02:36 (GMT +3) (1 Δεκ 2021 23:36 GMT)
1.6

3.3 km
25 km βορειοδυτικά από Αϊδίνιο, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 23:05 (GMT +3) (1 Δεκ 2021 20:05 GMT)
1.0

7.5 km
Turkey: BOZKOY-GERMENCIK (AYDIN) ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 16:50 (GMT +3) (1 Δεκ 2021 13:50 GMT)
0.8

4.8 km
Turkey: EGRIDERE-TIRE (IZMIR) ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 10:29 (GMT +2) (1 Δεκ 2021 08:29 GMT)
1.4

5.4 km
Greece: SISAM ADASI (AEGEAN SEA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 20:38 GMT (4 σεισμοί)
30 Νοε 2021 23:38 (GMT +3) (30 Νοε 2021 20:38 GMT)
1.8

7.6 km
Αιγαίο Πέλαγος, 13 km δυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 17:46 (GMT +2) (30 Νοε 2021 15:46 GMT)
2.6

8 km
Αιγαίο Πέλαγος, 12 km δυτικά από Kusadasi, Τουρκία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 14:24 (GMT +2) (30 Νοε 2021 12:24 GMT)
3.6

6.8 km
Αιγαίο Πέλαγος, 13 km δυτικά από Kusadasi, Τουρκία
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:38 (GMT +3) (30 Νοε 2021 00:38 GMT)
1.8

2.3 km
18 km βορειοδυτικά από Αϊδίνιο, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 20:55 GMT (5 σεισμοί)
29 Νοε 2021 23:55 (GMT +3) (29 Νοε 2021 20:55 GMT)
1.7

10.8 km
Αιγαίο Πέλαγος, 18 km δυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 22:31 (GMT +3) (29 Νοε 2021 19:31 GMT)
1.6

21 km
Αιγαίο Πέλαγος, 3.6 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 17:04 (GMT +3) (29 Νοε 2021 14:04 GMT)
2.0

8.5 km
Αιγαίο Πέλαγος, 6.6 km δυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:03 (GMT +3) (29 Νοε 2021 10:03 GMT)
?

n/a
6.1 km βορειοδυτικά από Σμύρνη, İzmir, Τουρκία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:27 (GMT +3) (29 Νοε 2021 02:27 GMT)
1.7

9.5 km
Αιγαίο Πέλαγος, 11 km δυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 10:49 GMT (3 σεισμοί)
28 Νοε 2021 12:49 (GMT +2) (28 Νοε 2021 10:49 GMT)
2.2

6 km
Αιγαίο Πέλαγος, 22 km βορειοανατολικά από Νέον Καρλοβάσιον, Ελλάδα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 13:28 (GMT +3) (28 Νοε 2021 10:28 GMT)
1.5

9.5 km
İzmir, 22 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:30 (GMT +3) (28 Νοε 2021 09:30 GMT)
1.5

6.1 km
İzmir, 17 km βόρεια από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:48 GMT (2 σεισμοί)
27 Νοε 2021 23:48 (GMT +3) (27 Νοε 2021 20:48 GMT)
1.9

13 km
23 km δυτικά από Αϊδίνιο, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:44 (GMT +3) (27 Νοε 2021 00:44 GMT)
2.4

7.7 km
Αιγαίο Πέλαγος, 16 km βορειοδυτικά από Kusadasi, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 1010 joules (4.76 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.09 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel