Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Niksar, Tokat, Τουρκία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 8 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 75 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 276 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Niksar είχε 2 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 1 σεισμό μεγέθους 6.3, 8 σεισμούς μεγέθους 5+, 75 σεισμούς μεγέθους 4+ και 276 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.3 | 19 km Δ από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.0 | Επαρχία Ορντού, 26 km ΒΑ από Erbaa, Tokat, Τουρκία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (362 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
3 Ιου 2022 23:55 (GMT +3) (3 Ιου 2022 20:55 GMT)
3.3

2 km
207 km (129 mi)19 km δυτικά από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 12:43 (GMT +3) (26 Ιου 2022 09:43 GMT)
3.0

2 km
94 km (58 mi)6.5 km βόρεια από Cayiralan, Τουρκία Περ.Χάρτης
7 Ιου 2022 08:06 (GMT +3) (7 Ιου 2022 05:06 GMT)
4.0

10 km
207 km (129 mi)19 km δυτικά από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
11 Απρ 2022 06:34 (GMT +3) (11 Απρ 2022 03:34 GMT)
3.5

2 km
209 km (130 mi)18 km δυτικά από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
1 Μαρ 2022 08:15 (GMT +3) (1 Μαρ 2022 05:15 GMT)
3.2

11 km
120 km (75 mi)29 km νοτιοανατολικά από Yesilova, Τουρκία Περ.Χάρτης
5 Φεβ 2022 23:01 (GMT +3) (5 Φεβ 2022 20:01 GMT)
3.2

2 km
225 km (140 mi)14 km νοτιοδυτικά από Αμάσεια, Τουρκία Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 00:45 (GMT +3) (21 Ιαν 2022 21:45 GMT)
3.3

5 km
282 km (175 mi)Turkey: ISKENDERSEYH-KOYULHISAR (SIVAS) Περ.Χάρτης
21 Δεκ 2021 08:58 (GMT +3) (21 Δεκ 2021 05:58 GMT)
3.1

5 km
229 km (142 mi)37 km ανατολικά από Τσορούμ, Τουρκία Περ.Χάρτης
21 Νοε 2021 18:20 (GMT +3) (21 Νοε 2021 15:20 GMT)
3.2

7 km
218 km (135 mi)39 km ανατολικά από Τσορούμ, Τουρκία Περ.Χάρτης
20 Νοε 2021 12:27 (GMT +3) (20 Νοε 2021 09:27 GMT)
3.3

8 km
260 km (162 mi)16 km δυτικά από Niksar, Tokat, Τουρκία Περ.Χάρτης
20 Νοε 2021 10:03 (GMT +3) (20 Νοε 2021 07:03 GMT)
3.6

5.2 km
261 km (162 mi)15 km δυτικά από Niksar, Tokat, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
20 Νοε 2021 10:02 (GMT +3) (20 Νοε 2021 07:02 GMT)
4.0

12 km
258 km (160 mi)38 km βορειοανατολικά από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία Περ.Χάρτης
17 Οκτ 2021 02:19 (GMT +3) (16 Οκτ 2021 23:19 GMT)
3.1

5 km
231 km (144 mi)19 km δυτικά από Divriği, Τουρκία Περ.Χάρτης
17 Οκτ 2021 01:00 (GMT +3) (16 Οκτ 2021 22:00 GMT)
3.5

5 km
229 km (142 mi)16 km δυτικά από Divriği, Τουρκία Περ.Χάρτης
21 Σεπ 2021 19:09 (GMT +3) (21 Σεπ 2021 16:09 GMT)
4.3

2 km
259 km (161 mi)2.7 km βορειοδυτικά από Niksar, Tokat, Τουρκία 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
5 Ιου 2021 14:56 GMT
3.0

5.4 km
311 km (193 mi)9.5 km βόρεια από Kumru, Επαρχία Ορντού, Τουρκία Περ.Χάρτης
12 May 12:03 pm (GMT +3) (12 Μαΐ 2021 09:03 GMT)
3.9

14 km
244 km (152 mi)30 km βορειοδυτικά από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία Περ.Χάρτης
5 Μαΐ 2021 13:57 GMT
3.0

8 km
324 km (201 mi)6.9 km δυτικά από Side, Επαρχία Ορντού, Τουρκία Περ.Χάρτης
28 Απρ 2021 15:13 GMT
3.1

3 km
224 km (139 mi)32 km νοτιοδυτικά από Divriği, Τουρκία Περ.Χάρτης
15 Μαρ 2021 15:45 (GMT +3) (15 Μαρ 2021 12:45 GMT)
3.1
136 km (85 mi)29 km ανατολικά από Yesilova, Τουρκία Περ.Χάρτης
23 Φεβ 2021 01:42 (GMT +3) (22 Φεβ 2021 22:42 GMT)
4.0

5 km
206 km (128 mi)26 km ανατολικά από Σεβάστεια, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.3 x 1015 joules (1189 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1 x 106 τόνους TNT ή 63.9 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 13 Αυγούστου 2022 21:22 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings