Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Imperial Beach, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 28 Μαΐου 2022 04:34 GMT -
Τις τελευταίες 24 ώρες, Imperial Beach είχε 34 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.7 | 24km SSW of La Quinta, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.8 | 9km NE of Calexico, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Imperial Beach, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:11 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:83 σεισμοί | 8 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:325 σεισμοί | 38 σεισμοί M2+ | 25 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,143 σεισμοί | 138 σεισμοί M2+ | 74 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:6,050 σεισμοί | 717 σεισμοί M2+ | 352 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (39 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
27 Μαΐ 2022 21:26 (GMT -7) (28 Μαΐ 2022 04:26 GMT)
0.7

5.5 km
24km SSW of La Quinta, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 19:32 (GMT -7) (28 Μαΐ 2022 02:32 GMT)
0.8

16 km
8km SSW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 18:38 (GMT -7) (28 Μαΐ 2022 01:38 GMT)
0.6

2.9 km
7km SW of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 18:05 (GMT -7) (28 Μαΐ 2022 01:05 GMT)
0.7

10.3 km
17km SE of Anza, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 18:04 (GMT -7) (28 Μαΐ 2022 01:04 GMT)
0.7

17 km
5km SSE of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 17:52 (GMT -7) (28 Μαΐ 2022 00:52 GMT)
1.0

15 km
7km WSW of Beaumont, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 17:38 (GMT -7) (28 Μαΐ 2022 00:38 GMT)
0.5

6.9 km
13km WNW of Anza, CA Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 GMT (32 σεισμοί)
27 Μαΐ 2022 16:47 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 23:47 GMT)
?

n/a
3.9 km δυτικά από Torrance, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 15:55 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 22:55 GMT)
0.8

9 km
4km NNE of Pala, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 15:31 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 22:31 GMT)
1.8

7.3 km
9km NE of Calexico, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 14:14 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 21:14 GMT)
1.5

18 km
6km N of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 14:11 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 21:11 GMT)
?

n/a
4.8 km βορειοανατολικά από Lake Forest, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 12:34 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 19:34 GMT)
0.8

11 km
3km SE of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 12:33 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 19:33 GMT)
0.6

11 km
3km SE of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 12:06 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 19:06 GMT)
1.7

15 km
3km SW of Orange, CA Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 12:05 (GMT -7) (27 Μαΐ 2022 19:05 GMT)
1.5

12 km
9km NE of Calexico, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.5 x 108 joules (42.2 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 04:34 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.