Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Kulu, Επαρχία Ικονίου, Τουρκία, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2022 09:14 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 8 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Kulu είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.4 και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 8 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.4 σημειώθηκε Ankara, Τουρκία, πριν από 24 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.9 | 60 km Ν από Άγκυρα (Ankyra), Ankara, Τουρκία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.4 | Ankara, 38 km ΒΔ από Kulu, Επαρχία Ικονίου, Τουρκία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Kulu, Επαρχία Ικονίου, Τουρκία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες11 σεισμοί2 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες31 σεισμοί6 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες84 σεισμοί24 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες213 σεισμοί53 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες773 σεισμοί224 σεισμοί M2+8 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
8 Δεκ 2022 08:43 (GMT +3) (8 Δεκ 2022 05:43 GMT)
2.9

5 km
60 km νότια από Άγκυρα (Ankyra), Ankara, Τουρκία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 GMT (10 σεισμοί)
7 Δεκ 2022 21:10 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 18:10 GMT)
1.1

6.9 km
Turkey: ATLANTI-KADINHANI (KONYA) Περ.
7 Δεκ 2022 18:05 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 15:05 GMT)
1.6

2.2 km
Turkey: KARACAOREN-GOLBASI (ANKARA) Περ.
7 Δεκ 2022 15:45 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 12:45 GMT)
1.5

5 km
Turkey: BOGURTLEN-SIVRIHISAR (ESKISEHIR) Περ.
7 Δεκ 2022 14:29 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 11:29 GMT)
1.5

13 km
Turkey: GULBAGI-BALA (ANKARA) Περ.
7 Δεκ 2022 14:09 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 11:09 GMT)
1.2

17 km
Turkey: CIMSIT-GOLBASI (ANKARA) Περ.
7 Δεκ 2022 13:38 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 10:38 GMT)
2.2

8.5 km
Ankara, 38 km βορειοδυτικά από Kulu, Τουρκία Περ.
7 Δεκ 2022 13:05 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 10:05 GMT)
1.3

19 km
Turkey: EMIRLER-GOLBASI (ANKARA) Περ.
7 Δεκ 2022 12:25 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 09:25 GMT)
1.0

18 km
Turkey: CIMSIT-GOLBASI (ANKARA) Περ.
7 Δεκ 2022 12:20 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 09:20 GMT)
1.3

16 km
Turkey: EMIRLER-GOLBASI (ANKARA) Περ.
7 Δεκ 2022 12:16 (GMT +3) (7 Δεκ 2022 09:16 GMT)
3.4

1.9 km
Ankara, 38 km βορειοδυτικά από Kulu, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.5 x 109 joules (2.65 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.28 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Ankara, Turkey (ANTO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Ankara, Turkey: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2022 09:14 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings