Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Dabeiba, Antioquia, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Latest quake σήμερα
See all
Mag. 1.4 σεισμός Santander, 41 km ανατολικά από Puerto Berrio, Κολομβία -
Το πιο δυνατό σήμεραMag. 3.1 Departamento del Choco, 73 km βορειοδυτικά από Turbo, Κολομβία -
Επικαιροποιημένο: 3 Μαρτίου 2024 16:56 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς κοντά στο Dabeiba, Antioquia, Κολομβία, στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!
Τις τελευταίες 24 ώρες, στο/στη Dabeiba σημειώθηκαν 6 σεισμοί μεγέθους έως 3.1 Ρίχτερ σε απόσταση έως και 100 km:
  • 0 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τελευταίος σεισμός σήμερα: Mag. 1.4 Σεισμός Santander, 41 km Α από Puerto Berrio, Antioquia, Κολομβία -
Το πιο δυνατό: Mag. 3.1 Σεισμός Departamento del Choco, 73 km ΒΔ από Turbo, Antioquia, Κολομβία -

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Check for new quakes now!
in sec
Pause automatic refreshing
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 0.5 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (18 σεισμούς):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
3 Μαρ 11:16 (GMT +0)
3 Μαρ 11:16 GMT
1.4

37 km
248 km ανατολικά Santander, 41 km ανατολικά από Puerto Berrio, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 09:58 (GMT +0)
3 Μαρ 09:58 GMT
1.5

106 km
297 km ανατολικά 45 km βορειοανατολικά από Barrancabermeja, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 03:49 (Bogota)
3 Μαρ 08:49 GMT
1.7

79 km
228 km ανατολικά Antioquia, 45 km νοτιοδυτικά από Barrancabermeja, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 01:44 (Bogota)
3 Μαρ 06:44 GMT
1.0

12 km
220 km νότια 18 km δυτικά από Manizales, Caldas, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 01:09 (Bogota)
3 Μαρ 06:09 GMT
2.8

109 km
295 km ανατολικά 33 km ανατολικά από Cimitarra, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 01:03 (Bogota)
3 Μαρ 06:03 GMT
1.1

49 km
249 km νότια 10 km δυτικά από Cartago, Valle del Cauca, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 00:58 (Bogota)
3 Μαρ 05:58 GMT
1.0

12 km
125 km νότια 36 km βορειοανατολικά από Κιμπδό, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 00:50 (Bogota)
3 Μαρ 05:50 GMT
1.7

19 km
18 km νότια 18 km νότια από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 05:39 (GMT +0)
3 Μαρ 05:39 GMT
1.6

21 km
73 km δυτικά Departamento del Choco, 82 km νότια από Apartado, Κολομβία Περ.
2 Μαρ 23:16 (Bogota)
3 Μαρ 04:16 GMT
1.4

16 km
48 km νοτιοδυτικά 93 km νότια από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.
2 Μαρ 19:58 (Bogota)
3 Μαρ 00:58 GMT
1.3

14 km
4.9 km νοτιοανατολικά 4.9 km νοτιοανατολικά από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.6 x 109 joules (1.27 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.1 τόνους TNT) | για τη σεισμική ενέργεια

Dabeiba Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Number of quakes vs average
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Santa Helena, Medellin, Colombia (HEL/CM network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Santa Helena, Medellin, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 3,200 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος κοντά στο Dabeiba, Antioquia, Κολομβία:
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 0.06 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 15.9 χρόνια)
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 0.85 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 1.2 χρόνια)
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 5.4 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 20.4 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 85 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 313 σεισμοί ανά έτος (ή 26.1 σεισμούς ανά μήνα)
Η Dabeiba έχει υψηλό επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η Dabeiba είχε τουλάχιστον 4 σεισμούς πάνω μεγέθους 6 από το 1970, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 10 έως 15 χρόνια.

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί κοντά στο Dabeiba, Antioquia, Κολομβία

Ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων 10 ετών

Ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώθηκε κοντά στο Dabeiba, Antioquia, Κολομβία, τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένας σεισμός μεγέθους 5.8 πριν από 7 χρόνια που χτυπήστε Antioquia,  Κολομβία, τ. Τρί, 13 Σεπ 2016, στις 20:58 τοπική ώρα (America/Bogota GMT -5).

Ο ισχυρότερος σεισμός από το 1900

Mag. 7.2 σεισμός Departamento del Choco, 69 km νότια από Chigorodo, Κολομβία - 18 Οκτ 1992 -
Πριν από 31 χρόνια, Κυρ, 18 Οκτ 1992, στις 10:11 τοπική ώρα (America/Bogota GMT -5), Departamento del Choco,  Κολομβία, επλήγη από σεισμό μεγέθους 7.2. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει συμβεί κοντά στο Dabeiba (σε απόσταση 100 χλμ.) εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια (από το 1900).
Παρακάτω είναι μια λίστα και ένας χάρτης με τους μεγαλύτερους σεισμούς κοντά στο Dabeiba (σε απόσταση 100 χλμ.) των τελευταίων ετών και από το 1900.
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
14 Αυγ 2023 15:55 GMT
14 Αυγ 2023 10:55 (Bogota)
4.9

48 km
91 km βορειοανατολικά 44 km βόρεια από Yarumal, Antioquia, Κολομβία 24 reportsΠερ.
11 Αυγ 2023 17:59 GMT
11 Αυγ 2023 12:59 (Bogota)
4.9

47 km
88 km βορειοανατολικά 47 km βόρεια από Yarumal, Antioquia, Κολομβία 14 reportsΠερ.
7 Φεβ 2023 21:31 GMT
7 Φεβ 2023 16:31 (Bogota)
4.9

24 km
79 km δυτικά Departamento del Choco, 60 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Κολομβία 2 reportsΠερ.
21 Δεκ 2022 18:53 GMT
21 Δεκ 2022 13:53 (Bogota)
4.9

42 km
84 km βορειοδυτικά Departamento del Choco, 50 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Κολομβία Περ.
3 Δεκ 2022 11:41 GMT
3 Δεκ 2022 06:41 (Bogota)
5.0

39 km
95 km δυτικά Departamento del Choco, 59 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Κολομβία Περ.
11 Απρ 2021 22:44 GMT
11 Απρ 2021 17:44 (Bogota)
5.3

10 km
44 km νότια 76 km βορειοδυτικά από Μεδεγίν, Κολομβία 1 reportΠερ.
2 Απρ 2021 22:44 GMT
2 Απρ 2021 17:44 (Bogota)
5.0

60 km
97 km βορειοδυτικά Departamento del Choco, 50 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Κολομβία 6 reportsΠερ.
1 Μαρ 2021 22:57 GMT
1 Μαρ 2021 17:57 (Bogota)
5.0

41 km
86 km νότια 52 km δυτικά από Μεδεγίν, Antioquia, Κολομβία 183 reportsΠερ.
14 Σεπ 2016 01:58 GMT
13 Σεπ 2016 20:58 (Bogota)
5.8

10 km
24 km βόρεια 24 km βόρεια από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία 47 reportsΠερ.
11 Απρ 2016 09:29 GMT
11 Απρ 2016 04:29 (Bogota)
5.2

10 km
28 km δυτικά 28 km δυτικά από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.
23 Μαρ 1995 02:08 GMT
22 Μαρ 1995 21:08 (Bogota)
5.4

10 km
62 km βορειοδυτικά 28 km νότια από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.
13 Σεπ 1994 10:01 GMT
13 Σεπ 1994 05:01 (Bogota)
6.1

14 km
46 km δυτικά Departamento del Choco, 68 km νότια από Chigorodo, Κολομβία Περ.
18 Οκτ 1992 18:27 GMT
18 Οκτ 1992 13:27 (Bogota)
5.5

18 km
56 km δυτικά 75 km νότια από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.
18 Οκτ 1992 16:05 GMT
18 Οκτ 1992 11:05 (Bogota)
5.6

12 km
52 km δυτικά 73 km νότια από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.
18 Οκτ 1992 15:11 GMT
18 Οκτ 1992 10:11 (Bogota)
7.2

10 km
66 km δυτικά Departamento del Choco, 69 km νότια από Chigorodo, Κολομβία Περ.
17 Οκτ 1992 08:32 GMT
17 Οκτ 1992 03:32 (Bogota)
6.7

14 km
62 km δυτικά 92 km νότια από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.
11 Νοε 1987 15:04 GMT
11 Νοε 1987 10:04 (Bogota)
5.4

30 km
24 km νότια 58 km βορειοδυτικά από Urrao, Antioquia, Κολομβία Περ.
29 Ιαν 1986 13:34 GMT
29 Ιαν 1986 08:34 (Bogota)
5.7

10 km
59 km δυτικά 91 km νότια από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.
31 Αυγ 1977 00:42 GMT
30 Αυγ 1977 19:42 (Bogota)
6.4

33 km
37 km βόρεια 71 km νοτιοανατολικά από Apartado, Antioquia, Κολομβία Περ.
3 Δεκ 1970 04:59 GMT
2 Δεκ 1970 23:59 (Bogota)
5.7

24 km
45 km βορειοανατολικά 91 km νοτιοανατολικά από Apartado, Antioquia, Κολομβία Περ.
14 Φεβ 1952 21:02 GMT
14 Φεβ 1952 16:02 (Bogota)
5.9

20 km
42 km βόρεια 15 km βορειοανατολικά από Mutata, Antioquia, Κολομβία Περ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς κοντά στο Dabeiba, Antioquia, Κολομβία

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings