Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Linqiong, Sichuan, Κίνα, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 31 Ιανουαρίου 2023 21:24 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Linqiong είχε 1 σεισμό μεγέθους 5.5, 5 σεισμούς μεγέθους 4+, 4 σεισμούς μεγέθους 3+ και 1 σεισμό μεγέθους 2.9.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.5 | 28 km Ν από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Linqiong, Sichuan, Κίνα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες1 σεισμός0 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες11 σεισμοί1 σεισμός M2+4 σεισμοί M3+5 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 30 ημέρες11 σεισμοί1 σεισμός M2+4 σεισμοί M3+5 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες14 σεισμοί2 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες319 σεισμοί299 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+11 σεισμοί M4+4 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
1 Φεβ 2023 02:59 (GMT +8) (31 Ιαν 2023 18:59 GMT)
3.0

12 km
43 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
27 Ιαν 2023 01:11 (GMT +8) (26 Ιαν 2023 17:11 GMT)
3.1

8 km
42 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 GMT (9 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 07:21 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 23:21 GMT)
4.9

10 km
30 km νοτιοανατολικά από Kandin, Κίνα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
26 Ιαν 2023 05:22 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 21:22 GMT)
3.2

8 km
40 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 05:19 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 21:19 GMT)
4.4

10 km
25 km νοτιοανατολικά από Kandin, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 04:57 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 20:57 GMT)
4.0

10 km
39 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 04:51 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 20:51 GMT)
3.6

11 km
44 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 04:30 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 20:30 GMT)
4.5

10 km
34 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 04:03 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 20:03 GMT)
2.9

9 km
42 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 03:50 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 19:50 GMT)
4.5

10 km
40 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.
26 Ιαν 2023 03:49 (GMT +8) (25 Ιαν 2023 19:49 GMT)
5.5

10 km
28 km νότια από Kandin, Garzê Zangzu Zizhizhou, Sichuan, Κίνα
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1013 joules (3.8 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3270 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Son La Vietnam (SLV/RM network) | Show on map | Station Info
Seismic station Son La Vietnam: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 31 Ιανουαρίου 2023 21:24 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings