Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Mondovì, Πεδεμόντιο, Ιταλία, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 6 Οκτωβρίου 2022 17:18 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 33 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Mondovì είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.5 και 5 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 33 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.9 | Italy: Near Nice -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.5 | 11 km ΒΑ από Cenova, Genoa, Λιγουρία, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Mondovì, Πεδεμόντιο, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες5 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες26 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες114 σεισμοί | 23 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες298 σεισμοί | 44 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,702 σεισμοί | 205 σεισμοί M2+ | 15 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 6 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (45 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
6 Οκτ 2022 15:50 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 13:50 GMT)
0.9

8.7 km
Italy: Near Nice Περ.
6 Οκτ 2022 14:11 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 12:11 GMT)
?

n/a
0.5 km νοτιοδυτικά από Νίκαια, Γαλλία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
6 Οκτ 2022 12:10 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 10:10 GMT)
1.2
France: Near Manosque (quarry Blast) Περ.
6 Οκτ 2022 12:03 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 10:03 GMT)
1.4

21 km
France: Near Fréjus Περ.
6 Οκτ 2022 12:02 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 10:02 GMT)
1.0
France: Near Fréjus Περ.
6 Οκτ 2022 11:28 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 09:28 GMT)
1.1
France: Near Nice Περ.
6 Οκτ 2022 05:52 (GMT +2) (6 Οκτ 2022 03:52 GMT)
1.1

1 km
Πεδεμόντιο, Ιταλία, 16 km βόρεια από Saint-Etienne, Γαλλία Περ.
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
5 Οκτ 2022 12:06 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 10:06 GMT)
1.4
France: Near Hyères (quarry Blast) Περ.
5 Οκτ 2022 09:35 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:35 GMT)
1.4
France: Near Fréjus (quarry Blast) Περ.
5 Οκτ 2022 09:27 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:27 GMT)
1.0
France: Near Nice (quarry Blast) Περ.
5 Οκτ 2022 07:56 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 05:56 GMT)
1.6
9.6 km ανατολικά από Draguignan, Γαλλία Περ.
5 Οκτ 2022 06:23 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 04:23 GMT)
?

n/a
0.8 km δυτικά από Cenova, Genoa, Λιγουρία, Ιταλία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
5 Οκτ 2022 05:46 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 03:46 GMT)
1.5

8.2 km
12 km βορειοανατολικά από Cenova, Ιταλία Περ.
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 GMT (10 σεισμοί)
5 Οκτ 2022 01:19 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 23:19 GMT)
2.0

7.5 km
12 km ανατολικά από Cenova, Genoa, Λιγουρία, Ιταλία 1 αναφοράΠερ.
5 Οκτ 2022 00:57 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 22:57 GMT)
0.2

4.9 km
France: Near Nice Περ.
4 Οκτ 2022 23:41 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 21:41 GMT)
3.5

8 km
11 km βορειοανατολικά από Cenova, Ιταλία
Το ενιωσα - 80 εκθέσεις
Περ.
4 Οκτ 2022 21:48 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 19:48 GMT)
?

n/a
3.3 km νοτιοδυτικά από Milan, Lombardy, Ιταλία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
4 Οκτ 2022 17:51 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 15:51 GMT)
0.6

22 km
Italy: Near Aosta Περ.
4 Οκτ 2022 17:13 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 15:13 GMT)
1.8

10.8 km
3 km νοτιοδυτικά από Bedonia, Ιταλία Περ.
4 Οκτ 2022 14:39 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 12:39 GMT)
1.6

11 km
Italy: 3 Km W Frassino (CN) Περ.
4 Οκτ 2022 10:38 (GMT +2) (4 Οκτ 2022 08:38 GMT)
1.8
7.8 km βορειοανατολικά από Τουλόν, Γαλλία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 1010 joules (3.56 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.07 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Bardonecchia, Italy (BNI/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Bardonecchia, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 6 Οκτωβρίου 2022 17:18 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings