Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Mondovì, Πεδεμόντιο, Ιταλία τον Ιούλιο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 27 Σεπτεμβρίου 2022 03:16 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Ιούλιο του 2022:

  • 18 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 288 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τον Ιούλιο του 2022, Mondovì είχε 18 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 288 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.8 | 2.5 km ΒΔ από Val Thorens, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 14 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.9 ή μεγαλύτερο (188 στα 306 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
3 Ιου 2022 00:44 (GMT +2) (2 Ιου 2022 22:44 GMT)
?

n/a
0.6 km νότια από Νίκαια, Γαλλία (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
1 Ιου 2022 23:39 (GMT +2) (1 Ιου 2022 21:39 GMT)
2.7

9.4 km
30 km νοτιοδυτικά από Aosta, Aosta Valley, Ιταλία Περ.
1 Ιου 2022 23:04 (GMT +2) (1 Ιου 2022 21:04 GMT)
?

n/a
30 km ανατολικά από Albertville, Γαλλία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
1 Ιου 2022 21:06 (GMT +2) (1 Ιου 2022 19:06 GMT)
1.2

14 km
Northern Italy Περ.
1 Ιου 2022 17:21 (GMT +2) (1 Ιου 2022 15:21 GMT)
1.2
France: Near Gap (quarry Blast) Περ.
1 Ιου 2022 16:04 (GMT +2) (1 Ιου 2022 14:04 GMT)
1.0

10.3 km
Italy: 4 Km W Vado Ligure (SV) Περ.
1 Ιου 2022 10:42 (GMT +2) (1 Ιου 2022 08:42 GMT)
1.1
Italy: Near Nice Περ.
1 Ιου 2022 08:44 (GMT +2) (1 Ιου 2022 06:44 GMT)
1.6
8.4 km βόρεια από Τουλόν, Γαλλία Περ.
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
31 Ιου 2022 15:49 (GMT +2) (31 Ιου 2022 13:49 GMT)
1.9

8.9 km
Western Mediterranean, 18 km νότια από Sanremo, Ιταλία Περ.
31 Ιου 2022 05:12 (GMT +2) (31 Ιου 2022 03:12 GMT)
2.5

5.8 km
12 km ανατολικά από Guillestre, Γαλλία 5 εκθέσειςΠερ.
31 Ιου 2022 02:37 (GMT +2) (31 Ιου 2022 00:37 GMT)
0.9
Italy: Near Nice Περ.
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
31 Ιου 2022 00:26 (GMT +2) (30 Ιου 2022 22:26 GMT)
1.8

12 km
17 km δυτικά από Rivoli, Turin, Πεδεμόντιο, Ιταλία 2 εκθέσειςΠερ.
30 Ιου 2022 17:56 (GMT +2) (30 Ιου 2022 15:56 GMT)
1.0

0.5 km
France: Near Turin Περ.
30 Ιου 2022 08:39 (GMT +2) (30 Ιου 2022 06:39 GMT)
0.9

9.3 km
Italy: Near Turin Περ.
30 Ιου 2022 05:23 GMT
0.9

7.5 km
Italy: Near Turin Περ.
30 Ιου 2022 06:19 (GMT +2) (30 Ιου 2022 04:19 GMT)
2.2

5 km
22 km νότια από Albertville, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία Περ.
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
30 Ιου 2022 00:44 (GMT +2) (29 Ιου 2022 22:44 GMT)
?

n/a
5.9 km ανατολικά από Τουλόν, Γαλλία (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
29 Ιου 2022 14:05 (GMT +2) (29 Ιου 2022 12:05 GMT)
1.3

9.3 km
France: Near Gap Περ.
29 Ιου 2022 12:08 (GMT +2) (29 Ιου 2022 10:08 GMT)
1.4
France: Near Draguignan (quarry Blast) Περ.
29 Ιου 2022 09:19 (GMT +2) (29 Ιου 2022 07:19 GMT)
1.6
6.9 km βόρεια από Τουλόν, Γαλλία Περ.
29 Ιου 2022 07:45 (GMT +2) (29 Ιου 2022 05:45 GMT)
?

n/a
12 km νοτιοδυτικά από Saint-Jean-de-Maurienne, Γαλλία (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.9 x 109 joules (2.2 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.89 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Σεπτεμβρίου 2022 03:16 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings