Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 17:02 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Victorville, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 17:02 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 6 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (56 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 13:12 GMT (8 σεισμοί)
28 Νοε 2021 05:12 (GMT -8) (28 Νοε 2021 13:12 GMT)
1.2

8.8 km
7km SSE of Littlerock, CA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:16 (GMT -8) (28 Νοε 2021 10:16 GMT)
1.0

7.3 km
12km NW of Big Bear Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 01:25 (GMT -8) (28 Νοε 2021 09:25 GMT)
0.9

12 km
3km SW of Mentone, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:57 (GMT -8) (28 Νοε 2021 05:57 GMT)
1.1

6.2 km
5km W of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:52 (GMT -8) (28 Νοε 2021 05:52 GMT)
1.3

25 km
9km SSE of Big Bear City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:10 (GMT -8) (28 Νοε 2021 05:10 GMT)
1.6

10.7 km
5km S of Loma Linda, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 18:45 (GMT -8) (28 Νοε 2021 02:45 GMT)
1.3

10.3 km
0km E of Upland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:20 (GMT -8) (28 Νοε 2021 00:20 GMT)
2.0

6.1 km
4km W of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:34 GMT (8 σεισμοί)
27 Νοε 2021 12:34 (GMT -8) (27 Νοε 2021 20:34 GMT)
1.0

11 km
4km E of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 09:45 (GMT -8) (27 Νοε 2021 17:45 GMT)
1.2

8.2 km
3km W of Big Bear Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:07 (GMT -8) (27 Νοε 2021 16:07 GMT)
1.8

14 km
3km E of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:12 (GMT -8) (27 Νοε 2021 14:12 GMT)
2.6

8.2 km
9.4 km ανατολικά από Big Bear, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:33 (GMT -8) (27 Νοε 2021 10:33 GMT)
0.8

16 km
6km NNE of Banning, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:11 (GMT -8) (27 Νοε 2021 08:11 GMT)
1.0

9.3 km
10km NNW of Banning, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:51 (GMT -8) (27 Νοε 2021 07:51 GMT)
1.6

15 km
6km E of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:20 (GMT -8) (27 Νοε 2021 04:20 GMT)
1.0

11 km
9km ENE of Running Springs, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:51 GMT (7 σεισμοί)
26 Νοε 2021 12:51 (GMT -8) (26 Νοε 2021 20:51 GMT)
?

n/a
2 km δυτικά από Arcadia, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:54 (GMT -8) (26 Νοε 2021 19:54 GMT)
1.1

2.5 km
13km NE of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:44 (GMT -8) (26 Νοε 2021 19:44 GMT)
0.9

16 km
5km E of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 07:02 (GMT -8) (26 Νοε 2021 15:02 GMT)
2.0

15 km
10km NW of Garnet, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:12 (GMT -8) (26 Νοε 2021 09:12 GMT)
?

n/a
25 km ανατολικά από Lancaster, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 22:48 (GMT -8) (26 Νοε 2021 06:48 GMT)
1.0

6.8 km
12km SE of Big Bear City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 16:46 (GMT -8) (26 Νοε 2021 00:46 GMT)
1.2

17 km
2km E of Lytle Creek, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 22:57 GMT (3 σεισμοί)
25 Νοε 2021 14:57 (GMT -8) (25 Νοε 2021 22:57 GMT)
1.3

7.7 km
7km S of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 01:38 (GMT -8) (25 Νοε 2021 09:38 GMT)
0.9

8.8 km
4km N of Fontana, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:19 (GMT -8) (25 Νοε 2021 00:19 GMT)
1.7

0.3 km
5km NW of Boron, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:13 GMT (5 σεισμοί)
24 Νοε 2021 11:13 (GMT -8) (24 Νοε 2021 19:13 GMT)
?

n/a
3.9 km νοτιοδυτικά από Diamond Bar, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 09:47 (GMT -8) (24 Νοε 2021 17:47 GMT)
?

n/a
18 km δυτικά από Hesperia, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 6 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 06:08 (GMT -8) (24 Νοε 2021 14:08 GMT)
1.0

15 km
10km SW of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 22:08 (GMT -8) (24 Νοε 2021 06:08 GMT)
?

n/a
13 km βορειοανατολικά από Highland, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 21:43 (GMT -8) (24 Νοε 2021 05:43 GMT)
0.8

17 km
8km S of Redlands, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:04 GMT (14 σεισμοί)
23 Νοε 2021 15:04 (GMT -8) (23 Νοε 2021 23:04 GMT)
0.6

12 km
9km N of Cabazon, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 10:20 (GMT -8) (23 Νοε 2021 18:20 GMT)
1.4

0.9 km
Quarry Blast - 12km N of Victorville, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 06:08 (GMT -8) (23 Νοε 2021 14:08 GMT)
?

n/a
7.5 km βορειοανατολικά από West Covina, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 23:32 (GMT -8) (23 Νοε 2021 07:32 GMT)
0.5

9.6 km
12km SW of Morongo Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:50 (GMT -8) (23 Νοε 2021 05:50 GMT)
0.6

13 km
3km NE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:47 (GMT -8) (23 Νοε 2021 05:47 GMT)
0.9

9.7 km
13km SSE of Big Bear Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:37 (GMT -8) (23 Νοε 2021 05:37 GMT)
0.6

12 km
7km SSE of Loma Linda, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:14 (GMT -8) (23 Νοε 2021 05:14 GMT)
0.9

13 km
5km NNE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 20:59 (GMT -8) (23 Νοε 2021 04:59 GMT)
0.8

12 km
5km S of Redlands, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 20:19 (GMT -8) (23 Νοε 2021 04:19 GMT)
0.9

12 km
9km N of Cabazon, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 19:46 (GMT -8) (23 Νοε 2021 03:46 GMT)
0.9

13 km
4km N of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 19:18 (GMT -8) (23 Νοε 2021 03:18 GMT)
0.3

4 km
4km NE of Beaumont, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 18:27 (GMT -8) (23 Νοε 2021 02:27 GMT)
0.8

14 km
5km NE of Cabazon, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 16:17 (GMT -8) (23 Νοε 2021 00:17 GMT)
1.7

0.3 km
5km NW of Boron, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 23:57 GMT (8 σεισμοί)
22 Νοε 2021 15:57 (GMT -8) (22 Νοε 2021 23:57 GMT)
0.8

11 km
4km NNW of Wrightwood, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 14:47 (GMT -8) (22 Νοε 2021 22:47 GMT)
1.7

10.9 km
8km NE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 14:46 (GMT -8) (22 Νοε 2021 22:46 GMT)
1.2

10.4 km
8km NE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 11:00 (GMT -8) (22 Νοε 2021 19:00 GMT)
1.2

16 km
0km E of Colton, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 10:06 (GMT -8) (22 Νοε 2021 18:06 GMT)
1.2

14 km
8km SW of Morongo Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 20:42 (GMT -8) (22 Νοε 2021 04:42 GMT)
1.0

13 km
2km N of Loma Linda, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 20:00 (GMT -8) (22 Νοε 2021 04:00 GMT)
1.4

9.7 km
5km NNW of Rancho Cucamonga, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 16:18 (GMT -8) (22 Νοε 2021 00:18 GMT)
1.4

3.5 km
6km NNW of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:21 GMT (3 σεισμοί)
21 Νοε 2021 15:21 (GMT -8) (21 Νοε 2021 23:21 GMT)
1.0

16 km
5km E of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 11:16 (GMT -8) (21 Νοε 2021 19:16 GMT)
1.2

5.1 km
5km SE of Ontario, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 10:23 (GMT -8) (21 Νοε 2021 18:23 GMT)
1.5

0.2 km
5km SW of Littlerock, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.8 x 108 joules (243 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.209 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube