Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Παλαιό Φάληρο, Αττική, Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιανουαρίου 2023 21:25 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Παλαιό Φάληρο είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 12 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.6 σημειώθηκε Évvoia, Κεντρική Ελλάδα, πριν από 4 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.4 | Greece -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | Évvoia, 40 km Α από Χαλκίδα, Κεντρική Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Παλαιό Φάληρο, Αττική, Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες18 σεισμοί6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες175 σεισμοί34 σεισμοί M2+8 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες1,023 σεισμοί178 σεισμοί M2+38 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,448 σεισμοί609 σεισμοί M2+110 σεισμοί M3+10 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες9,679 σεισμοί2,064 σεισμοί M2+254 σεισμοί M3+16 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (19 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (17 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 20:40 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 18:40 GMT)
1.4

8.7 km
Greece Περ.
26 Ιαν 2023 20:40 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 18:40 GMT)
1.4

8.7 km
Greece: 9 Km N From Elefsina Περ.
26 Ιαν 2023 20:30 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 18:30 GMT)
1.1

13 km
Greece: 8 Km NE From Aigio Περ.
26 Ιαν 2023 19:32 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 17:32 GMT)
2.6

14 km
Évvoia, 40 km ανατολικά από Χαλκίδα, Κεντρική Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 18:16 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 16:16 GMT)
1.3

22 km
Greece: 12 Km ESE From Chalandritsa Achaia Περ.
26 Ιαν 2023 16:29 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 14:29 GMT)
2.1

4 km
Αιγαίο Πέλαγος, 13 km βορειοανατολικά από Oia, Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 16:24 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 14:24 GMT)
2.1

2 km
Αιγαίο Πέλαγος, 11 km βορειοανατολικά από Oia, Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 15:11 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 13:11 GMT)
1.8

17 km
34 km νοτιοδυτικά από Λαμία, Κεντρική Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 11:55 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 09:55 GMT)
2.5

52 km
14 km νότια από Αίγιο, Αχαία, Δυτική Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 11:43 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 09:43 GMT)
1.8

14 km
7.8 km δυτικά από Μαλεσίνα, Κεντρική Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 07:11 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 05:11 GMT)
1.4

6.5 km
Greece: 4 Km SSW From Thebes Περ.
26 Ιαν 2023 06:57 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 04:57 GMT)
?

n/a
7.8 km νοτιοδυτικά από Λαύριο, Ελλάδα (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
26 Ιαν 2023 05:33 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 03:33 GMT)
1.3

8.8 km
Greece: 3 Km SW From Thermopyles Περ.
26 Ιαν 2023 05:33 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 03:33 GMT)
1.3

8.8 km
Ionian Sea, 101 km βόρεια από Κόρινθος, Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 04:54 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 02:54 GMT)
1.6

11 km
34 km νοτιοανατολικά από Évvoia , Κεντρική Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 02:50 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 00:50 GMT)
2.1

15 km
18 km νοτιοανατολικά από Λαμία, Κεντρική Ελλάδα Περ.
26 Ιαν 2023 02:48 (GMT +2) (26 Ιαν 2023 00:48 GMT)
2.5

33 km
Αιγαίο Πέλαγος, 23 km ανατολικά από Molaoi, Ελλάδα Περ.
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 01:33 (GMT +2) (25 Ιαν 2023 23:33 GMT)
1.4

17 km
Greece: 10 Km NNW From Xylokastron Περ.
26 Ιαν 2023 00:54 (GMT +2) (25 Ιαν 2023 22:54 GMT)
1.5

33 km
Κεντρική Ελλάδα, 129 km βορειοδυτικά από Αθήνα, Ελλάδα 1 αναφοράΠερ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 109 joules (450 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.387 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Castrocucco, Italy (CUC/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Castrocucco, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιανουαρίου 2023 21:25 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings