Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2022 07:42 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Miguel είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 4 σεισμούς μεγέθους 3+ και 6 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 3 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.4 σημειώθηκε North Pacific Ocean, Ελ Σαλβαδόρ, πριν από 23 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.9 | North Pacific Ocean, 85 km Ν από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.4 | North Pacific Ocean, 85 km Ν από La Libertad, Ελ Σαλβαδόρ -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες14 σεισμοί6 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 7 ημέρες48 σεισμοί24 σεισμοί M2+15 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες233 σεισμοί129 σεισμοί M2+74 σεισμοί M3+8 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες852 σεισμοί451 σεισμοί M2+193 σεισμοί M3+32 σεισμοί M4+5 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,577 σεισμοί1,397 σεισμοί M2+744 σεισμοί M3+105 σεισμοί M4+9 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (15 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 GMT (10 σεισμοί)
30 Νοε 2022 01:20 (GMT -6) (30 Νοε 2022 07:20 GMT)
2.9

30 km
North Pacific Ocean, 85 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
30 Νοε 2022 00:54 (GMT -6) (30 Νοε 2022 06:54 GMT)
3.6

35 km
North Pacific Ocean, 75 km νότια από Ουσουλουτάν, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
29 Νοε 2022 23:22 (GMT -6) (30 Νοε 2022 05:22 GMT)
3.1

26 km
North Pacific Ocean, 83 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
29 Νοε 2022 23:04 (GMT -6) (30 Νοε 2022 05:04 GMT)
3.3

25 km
North Pacific Ocean, 76 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
29 Νοε 2022 22:25 (GMT -6) (30 Νοε 2022 04:25 GMT)
0.9

8 km
5 Km Al Norte De Volcán Rota, Nicaragua Περ.
29 Νοε 2022 21:00 (GMT -6) (30 Νοε 2022 03:00 GMT)
1.5

11 km
13 Km Al Sureste De Desembocadura Del Río Estero Real, Nicaragua Περ.
29 Νοε 2022 20:43 (GMT -6) (30 Νοε 2022 02:43 GMT)
1.8

11 km
32 km βορειοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
29 Νοε 2022 20:41 (GMT -6) (30 Νοε 2022 02:41 GMT)
2.3

9 km
33 km βορειοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
29 Νοε 2022 20:33 (GMT -6) (30 Νοε 2022 02:33 GMT)
2.3

34 km
North Pacific Ocean, 66 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
29 Νοε 2022 18:52 (GMT -6) (30 Νοε 2022 00:52 GMT)
2.8

36 km
North Pacific Ocean, 59 km νότια από Ουσουλουτάν, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
29 Νοε 2022 17:14 (GMT -6) (29 Νοε 2022 23:14 GMT)
2.9

24 km
North Pacific Ocean, 204 km δυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.
29 Νοε 2022 07:57 (GMT -6) (29 Νοε 2022 13:57 GMT)
2.3

46 km
North Pacific Ocean, 28 km νοτιοανατολικά από La Union, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
29 Νοε 2022 05:09 (GMT -6) (29 Νοε 2022 11:09 GMT)
4.2

121 km
Departamento de La Paz, 17 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
29 Νοε 2022 02:56 (GMT -6) (29 Νοε 2022 08:56 GMT)
4.4

49 km
North Pacific Ocean, 85 km νότια από La Libertad, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
29 Νοε 2022 01:52 (GMT -6) (29 Νοε 2022 07:52 GMT)
3.5

38 km
North Pacific Ocean, 75 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.2 x 1011 joules (116 megawatt hours, ισοδυναμεί με 99.7 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Montecristo, El Salvador (SNET/SV network) | Show on map | Station Info
Seismic station Montecristo, El Salvador: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2022 07:42 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings