Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Ουσουλουτάν, Departamento de Usulutan, Ελ Σαλβαδόρ, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2022 21:02 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ουσουλουτάν είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 2 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 3.8 σημειώθηκε Departamento de Ocotepeque, Ονδούρα, πριν από 18 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.9 | 24 km ΝΔ από Σάντα Τέκλα, La Libertad, Ελ Σαλβαδόρ -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.8 | Departamento de Ocotepeque, 45 km ΝΔ από Santa Rosa, Ονδούρα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ουσουλουτάν, Departamento de Usulutan, Ελ Σαλβαδόρ (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες6 σεισμοί2 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες46 σεισμοί26 σεισμοί M2+15 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες234 σεισμοί133 σεισμοί M2+76 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες853 σεισμοί475 σεισμοί M2+217 σεισμοί M3+35 σεισμοί M4+5 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,771 σεισμοί1,548 σεισμοί M2+844 σεισμοί M3+121 σεισμοί M4+9 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
28 Νοε 2022 13:35 (GMT -6) (28 Νοε 2022 19:35 GMT)
1.9

2 km
24 km νοτιοδυτικά από Σάντα Τέκλα, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
28 Νοε 2022 11:45 (GMT -6) (28 Νοε 2022 17:45 GMT)
1.6

14 km
19 Km Al Noroeste De Santa Ana, El Salvador Περ.
28 Νοε 2022 11:34 (GMT -6) (28 Νοε 2022 17:34 GMT)
2.3

8 km
6.5 km νοτιοανατολικά από La Union, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
28 Νοε 2022 09:43 (GMT -6) (28 Νοε 2022 15:43 GMT)
3.1

35 km
North Pacific Ocean, 88 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
28 Νοε 2022 03:08 (GMT -6) (28 Νοε 2022 09:08 GMT)
2.7

19 km
North Pacific Ocean, 96 km νοτιοδυτικά από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
27 Νοε 2022 23:53 (GMT -6) (28 Νοε 2022 05:53 GMT)
?

n/a
61 km ανατολικά από Aguilares, Ελ Σαλβαδόρ (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
27 Νοε 2022 21:12 (GMT -6) (28 Νοε 2022 03:12 GMT)
3.8

4 km
Departamento de Ocotepeque, 45 km νοτιοδυτικά από Santa Rosa, Ονδούρα
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.5 x 1010 joules (9.83 megawatt hours, ισοδυναμεί με 8.46 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Montecristo, El Salvador (SNET/SV network) | Show on map | Station Info
Seismic station Montecristo, El Salvador: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2022 21:02 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings