Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Κάννες, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Γαλλία, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2022 00:28 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 93 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Κάννες είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 93 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | France: Near Draguignan -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.6 | 17 km Β από Digne-les-Bains, Γαλλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Κάννες, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Γαλλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες9 σεισμοί1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες36 σεισμοί4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες125 σεισμοί17 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες320 σεισμοί39 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,418 σεισμοί155 σεισμοί M2+12 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 6 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.1 ή μεγαλύτερο (65 στα 99 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
30 Νοε 2022 23:10 (GMT +1) (30 Νοε 2022 22:10 GMT)
1.6

12 km
Italy: 2 Km SW Monterosso Grana (CN) Περ.
30 Νοε 2022 23:03 (GMT +1) (30 Νοε 2022 22:03 GMT)
1.3

12 km
Italy: 3 Km SW Monterosso Grana (CN) Περ.
30 Νοε 2022 10:55 (GMT +1) (30 Νοε 2022 09:55 GMT)
2.4
Western Mediterranean, 19 km νοτιοανατολικά από Hyères, Γαλλία Περ.
30 Νοε 2022 10:36 (GMT +1) (30 Νοε 2022 09:36 GMT)
1.2

6.5 km
France: Near Nice Περ.
30 Νοε 2022 08:15 (GMT +1) (30 Νοε 2022 07:15 GMT)
1.8
10.3 km νοτιοανατολικά από Draguignan, Γαλλία 1 αναφοράΠερ.
30 Νοε 2022 05:47 (GMT +1) (30 Νοε 2022 04:47 GMT)
?

n/a
9.4 km ανατολικά από Κάννες, Γαλλία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
29 Νοε 2022 12:07 (GMT +1) (29 Νοε 2022 11:07 GMT)
1.5
5 km βορειοανατολικά από Γκρας, Γαλλία Περ.
29 Νοε 2022 12:03 (GMT +1) (29 Νοε 2022 11:03 GMT)
1.1
France: Near Gap (quarry Blast) Περ.
29 Νοε 2022 12:00 (GMT +1) (29 Νοε 2022 11:00 GMT)
1.7
25 km ανατολικά από Αιξ-αν-Προβάνς, Γαλλία Περ.
29 Νοε 2022 09:54 (GMT +1) (29 Νοε 2022 08:54 GMT)
2.1
Western Mediterranean, 4.7 km νοτιοανατολικά από Τουλόν, Γαλλία Περ.
29 Νοε 2022 09:08 (GMT +1) (29 Νοε 2022 08:08 GMT)
?

n/a
38 km βορειοανατολικά από Savona, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
28 Νοε 2022 11:38 (GMT +1) (28 Νοε 2022 10:38 GMT)
1.4
France: Near Grasse Περ.
28 Νοε 2022 09:41 (GMT +1) (28 Νοε 2022 08:41 GMT)
1.6
16 km βορειοδυτικά από Frejus, Γαλλία Περ.
28 Νοε 2022 09:10 (GMT +1) (28 Νοε 2022 08:10 GMT)
1.1
Italy: Near Nice (quarry Blast) Περ.
28 Νοε 2022 08:21 (GMT +1) (28 Νοε 2022 07:21 GMT)
1.5
6.9 km νοτιοανατολικά από Draguignan, Γαλλία Περ.
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2022 06:10 (GMT +1) (27 Νοε 2022 05:10 GMT)
1.1

7.8 km
Italy: 1 Km SE Massello (TO) Περ.
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
26 Νοε 2022 16:03 (GMT +1) (26 Νοε 2022 15:03 GMT)
1.4

16 km
34 km βόρεια από Draguignan, Γαλλία Περ.
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 GMT (11 σεισμοί)
25 Νοε 2022 22:54 (GMT +1) (25 Νοε 2022 21:54 GMT)
1.3

7.7 km
Italy: Costa Ligure Centro-occidentale (Savona) Περ.
25 Νοε 2022 18:00 (GMT +1) (25 Νοε 2022 17:00 GMT)
?

n/a
48 km βορειοδυτικά από Cenova, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
25 Νοε 2022 15:32 (GMT +1) (25 Νοε 2022 14:32 GMT)
1.4

9.5 km
Italy: 2 Km N Roburent (CN) Περ.
25 Νοε 2022 12:31 (GMT +1) (25 Νοε 2022 11:31 GMT)
?

n/a
Near Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, France (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 109 joules (647 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.556 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Tunnel de Badole - Saint Sauveur en Rue, France (SSB/G network) | Show on map | Station Info
Seismic station Tunnel de Badole - Saint Sauveur en Rue, France: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2022 00:28 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings