Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Κάννες, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Γαλλία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:03 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 46 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 743 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Κάννες είχε 2 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 3 σεισμούς μεγέθους 5+, 46 σεισμούς μεγέθους 4+ και 743 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.2 | 19 km ΝΔ από Pinerolo, Turin, Πεδεμόντιο, Ιταλία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.3 | 61 km ΝΑ από Sanremo, Provincia di Imperia, Λιγουρία, Ιταλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (794 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
12 Νοε 2022 08:27 (GMT +1) (12 Νοε 2022 07:27 GMT)
3.2

13 km
340 km (211 mi)19 km νοτιοδυτικά από Pinerolo, Ιταλία 1 αναφοράΠερ.
8 Νοε 2022 16:23 (GMT +1) (8 Νοε 2022 15:23 GMT)
4.5

10 km
371 km (231 mi)Θάλασσα της Λιγουρίας, 82 km νοτιοδυτικά από La Spezia, Ιταλία 2 εκθέσειςΠερ.
31 Οκτ 2022 22:44 (GMT +1) (31 Οκτ 2022 21:44 GMT)
3.3

37 km
434 km (270 mi)Θάλασσα της Λιγουρίας, 8.1 km νοτιοδυτικά από Sanremo, Ιταλία Περ.
8 Σεπ 2022 09:39 (GMT +2) (8 Σεπ 2022 07:39 GMT)
3.0

14 km
410 km (255 mi)39 km βορειοανατολικά από Νίκαια, Γαλλία Περ.
1 Ιου 2022 21:39 GMT
3.9

10 km
322 km (200 mi)Western Mediterranean, 42 km νοτιοανατολικά από Τουλόν, Γαλλία Περ.
28 Μαΐ 2022 16:30 (GMT +2) (28 Μαΐ 2022 14:30 GMT)
3.8

15 km
423 km (263 mi)Western Mediterranean, 65 km νότια από Νίκαια, Γαλλία Περ.
2 Μαΐ 2022 15:37 (GMT +2) (2 Μαΐ 2022 13:37 GMT)
3.4

13 km
342 km (213 mi)38 km νοτιοδυτικά από Pinerolo, Ιταλία 18 εκθέσειςΠερ.
19 Μαρ 2022 11:07 (GMT +1) (19 Μαρ 2022 10:07 GMT)
3.1

5 km
299 km (186 mi)14 km βόρεια από Τουλόν, Γαλλία 1 αναφοράΠερ.
19 Μαρ 2022 11:02 (GMT +1) (19 Μαρ 2022 10:02 GMT)
3.0

15 km
261 km (162 mi)9.8 km νοτιοανατολικά από Carpentras, Γαλλία Περ.
6 Μαρ 2022 03:17 (GMT +1) (6 Μαρ 2022 02:17 GMT)
3.7

5 km
307 km (191 mi)46 km βορειοανατολικά από Gap, Γαλλία 17 εκθέσειςΠερ.
26 Φεβ 2022 17:09 (GMT +1) (26 Φεβ 2022 16:09 GMT)
3.0

2 km
358 km (222 mi)Western Mediterranean, 37 km βορειοδυτικά από Αζαξιό, Γαλλία Περ.
26 Φεβ 2022 15:49 (GMT +1) (26 Φεβ 2022 14:49 GMT)
3.4

24 km
377 km (234 mi)32 km νότια από Τορίνο, Turin, Πεδεμόντιο, Ιταλία 17 εκθέσειςΠερ.
1 Φεβ 2022 03:03 (GMT +1) (1 Φεβ 2022 02:03 GMT)
3.2

5 km
286 km (178 mi)22 km βορειοδυτικά από Αιξ-αν-Προβάνς, Γαλλία 1 αναφοράΠερ.
6 Ιου 2021 06:59 (GMT +2) (6 Ιου 2021 04:59 GMT)
3.1

2 km
381 km (237 mi)Western Mediterranean, 92 km δυτικά από Μπαστιά, Γαλλία 1 αναφοράΠερ.
7 Απρ 2021 04:29 (GMT +2) (7 Απρ 2021 02:29 GMT)
3.1

5 km
325 km (202 mi)18 km ανατολικά από Embrun, Γαλλία 6 εκθέσειςΠερ.
18 Μαρ 2021 01:18 (GMT +1) (18 Μαρ 2021 00:18 GMT)
3.0

10 km
237 km (147 mi)60 km νοτιοανατολικά από Valencia, Γαλλία Περ.
18 Μαρ 2021 01:18 (GMT +1) (18 Μαρ 2021 00:18 GMT)
3.4

5 km
358 km (222 mi)34 km βορειοδυτικά από Γκρας, Γαλλία 6 εκθέσειςΠερ.
18 Μαρ 2021 01:12 (GMT +1) (18 Μαρ 2021 00:12 GMT)
3.2

14 km
369 km (229 mi)32 km βόρεια από Γκρας, Γαλλία 4 εκθέσειςΠερ.
18 Μαρ 2021 01:12 (GMT +1) (18 Μαρ 2021 00:12 GMT)
3.1

18 km
306 km (190 mi)7.6 km βόρεια από Manosque, Γαλλία Περ.
18 Μαρ 2021 01:05 (GMT +1) (18 Μαρ 2021 00:05 GMT)
3.6

5 km
260 km (162 mi)37 km νοτιοανατολικά από Γκρενόμπλ, Γαλλία Περ.
11 Ιαν 2021 22:42 (GMT +1) (11 Ιαν 2021 21:42 GMT)
3.2

10 km
408 km (254 mi)12 km νότια από Bra, Ιταλία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3 x 1014 joules (84.1 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 72331 τόνους TNT ή 4.5 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Tunnel de Badole - Saint Sauveur en Rue, France (SSB/G network) | Show on map | Station Info
Seismic station Tunnel de Badole - Saint Sauveur en Rue, France: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 5 Δεκεμβρίου 2022 00:53 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings