Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Luis, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιανουαρίου 2023 04:00 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 12 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Luis είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 1 σεισμό μεγέθους 2.1. Σημειώθηκαν επίσης 12 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.5 σημειώθηκε Baja California, Μεξικό, πριν από 20 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.7 | 16km N of Borrego Springs, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.5 | 12 km Ν από Μεξικάλι, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Luis, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες10 σεισμοί1 σεισμός M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες48 σεισμοί3 σεισμοί M2+12 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες202 σεισμοί19 σεισμοί M2+36 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες651 σεισμοί69 σεισμοί M2+127 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες2,766 σεισμοί350 σεισμοί M2+520 σεισμοί M3+13 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (15 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 GMT (3 σεισμοί)
28 Ιαν 2023 19:19 (GMT -8) (29 Ιαν 2023 03:19 GMT)
0.7

2.9 km
16km N of Borrego Springs, CA Περ.
28 Ιαν 2023 19:11 (GMT -8) (29 Ιαν 2023 03:11 GMT)
0.8

5.6 km
17km E of Julian, CA Περ.
28 Ιαν 2023 18:07 (GMT -8) (29 Ιαν 2023 02:07 GMT)
1.0

3 km
13km ENE of Coachella, CA Περ.
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 GMT (12 σεισμοί)
28 Ιαν 2023 15:21 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 23:21 GMT)
1.3

3.8 km
5km NE of Imperial, CA Περ.
28 Ιαν 2023 15:21 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 23:21 GMT)
1.3

3.8 km
Calif.-Baja Calif. Border Region Περ.
28 Ιαν 2023 11:45 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 19:45 GMT)
0.5

9.4 km
14km N of Borrego Springs, CA Περ.
28 Ιαν 2023 10:40 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 18:40 GMT)
0.9

2.8 km
10km SSW of Salton City, CA Περ.
28 Ιαν 2023 06:32 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 14:32 GMT)
1.4

5.3 km
6km SSE of Brawley, CA Περ.
28 Ιαν 2023 01:49 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 09:49 GMT)
1.1

0.5 km
11km SSW of Palm Desert, CA Περ.
28 Ιαν 2023 01:49 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 09:49 GMT)
1.1

0.5 km
11km SSW of Palm Desert, CA 2 εκθέσειςΠερ.
28 Ιαν 2023 00:53 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:53 GMT)
3.1

12 km
58 km δυτικά από San Felipe, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
28 Ιαν 2023 00:21 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:21 GMT)
0.9

12 km
16km SSW of Borrego Springs, CA Περ.
28 Ιαν 2023 00:06 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:06 GMT)
2.1
21 km νότια από Puebla, Μεξικό Περ.
28 Ιαν 2023 00:06 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:06 GMT)
3.5

7.6 km
12 km νότια από Μεξικάλι, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
27 Ιαν 2023 21:29 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 05:29 GMT)
1.1

0.3 km
2km N of Coachella, CA Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1010 joules (3.93 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.38 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Glamis (GLA/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Glamis: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιανουαρίου 2023 04:00 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings