Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Ριβερσάιντ, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Ιανουαρίου 2023 14:13 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 34 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ριβερσάιντ είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 34 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.2 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 9 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.9 | 9km NNE of Banning, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.2 | 23 km ΝΑ από East Hemet, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ριβερσάιντ, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες20 σεισμοί2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες106 σεισμοί10 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες399 σεισμοί31 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,351 σεισμοί109 σεισμοί M2+7 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,599 σεισμοί508 σεισμοί M2+55 σεισμοί M3+5 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (41 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 GMT (27 σεισμοί)
28 Ιαν 2023 05:53 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 13:53 GMT)
0.9

19 km
9km NNE of Banning, CA Περ.
28 Ιαν 2023 05:50 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 13:50 GMT)
1.2

17 km
11km S of Valle Vista, CA Περ.
28 Ιαν 2023 05:48 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 13:48 GMT)
0.7

23 km
8km W of Aguanga, CA Περ.
28 Ιαν 2023 05:06 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 13:06 GMT)
0.7

14 km
7km SSW of Idyllwild, CA Περ.
28 Ιαν 2023 04:04 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 12:04 GMT)
0.6

17 km
4km E of Lake Henshaw, CA Περ.
28 Ιαν 2023 02:26 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 10:26 GMT)
0.4

14 km
12km ESE of Anza, CA Περ.
28 Ιαν 2023 02:21 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 10:21 GMT)
0.9

10.4 km
10km E of Poway, CA Περ.
28 Ιαν 2023 01:49 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 09:49 GMT)
1.1

0.5 km
11km SSW of Palm Desert, CA Περ.
28 Ιαν 2023 01:49 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 09:49 GMT)
1.1

0.5 km
11km SSW of Palm Desert, CA 1 αναφοράΠερ.
28 Ιαν 2023 01:47 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 09:47 GMT)
0.9

14 km
9km S of Idyllwild, CA Περ.
28 Ιαν 2023 01:09 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 09:09 GMT)
1.5

5.8 km
2km NW of Palomar Observatory, CA Περ.
28 Ιαν 2023 00:54 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:54 GMT)
0.5

13 km
10km ESE of Anza, CA Περ.
28 Ιαν 2023 00:37 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:37 GMT)
1.6

12 km
10km ESE of Anza, CA Περ.
28 Ιαν 2023 00:34 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:34 GMT)
1.1

2.9 km
15km WSW of Ludlow, CA Περ.
28 Ιαν 2023 00:21 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 08:21 GMT)
0.9

12 km
16km SSW of Borrego Springs, CA Περ.
27 Ιαν 2023 23:56 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 07:56 GMT)
?

n/a
73 km νότια από Ριβερσάιντ, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
27 Ιαν 2023 23:09 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 07:09 GMT)
2.0

13 km
7.3 km βορειοανατολικά από Banning, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
27 Ιαν 2023 22:21 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 06:21 GMT)
0.5

10.2 km
13km SSE of Valle Vista, CA Περ.
27 Ιαν 2023 21:29 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 05:29 GMT)
1.1

0.3 km
2km N of Coachella, CA Περ.
27 Ιαν 2023 21:28 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 05:28 GMT)
2.2

14 km
23 km νοτιοανατολικά από East Hemet, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
27 Ιαν 2023 21:12 (GMT -8) (28 Ιαν 2023 05:12 GMT)
?

n/a
59 km βόρεια από Σαν Ντιέγκο, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3 x 108 joules (83.2 kilowatt hours) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Seven Oaks (SVD/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Seven Oaks: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Ιανουαρίου 2023 14:13 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings