Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 7 Δεκεμβρίου 2021 06:35 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Hemet, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 7 Δεκεμβρίου 2021 06:35 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 7 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1 ή μεγαλύτερο (66 στα 144 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 04:31 GMT (5 σεισμοί)
6 Δεκ 2021 20:31 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 04:31 GMT)
?

n/a
5.6 km νοτιοδυτικά από San Marcos, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 18:32 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 02:32 GMT)
1.0

13 km
4km N of San Jacinto, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 17:30 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 01:30 GMT)
1.1

8.4 km
3km NW of Garnet, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 17:15 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 01:15 GMT)
1.2

18 km
11km WNW of Aguanga, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 16:09 (GMT -8) (7 Δεκ 2021 00:09 GMT)
1.1

7.3 km
7km SSW of Anza, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 23:24 GMT (9 σεισμοί)
6 Δεκ 2021 15:24 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 23:24 GMT)
1.0

16 km
8km ESE of Valle Vista, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 14:08 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 22:08 GMT)
1.0

18 km
3km ENE of Hemet, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 11:42 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 19:42 GMT)
1.2

9 km
6km E of Borrego Springs, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 11:02 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 19:02 GMT)
1.8

2.7 km
5km SSE of Home Gardens, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 08:30 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 16:30 GMT)
1.4

0.3 km
4km NNW of Perris, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 06:54 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 14:54 GMT)
1.2

13 km
6km SSE of Cabazon, CA ΠερισσότεροΧάρτης
6 Δεκ 2021 03:23 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 11:23 GMT)
1.1

4.9 km
9km NNW of Big Bear City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 21:35 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 05:35 GMT)
1.0

13 km
2km NW of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 17:06 (GMT -8) (6 Δεκ 2021 01:06 GMT)
1.4

17 km
8km S of Redlands, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 21:49 GMT (11 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 13:49 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 21:49 GMT)
?

n/a
1.1 km ανατολικά από Chino, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 07:22 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 15:22 GMT)
1.0

16 km
13km NNE of Cabazon, CA ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 07:06 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 15:06 GMT)
1.1

4.2 km
4km NNW of Fontana, CA 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 05:42 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 13:42 GMT)
1.3

12 km
5km SW of Redlands, CA ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 03:10 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 11:10 GMT)
2.7

10.6 km
San Bernardino County, 8.8 km βόρεια από Moreno Valley, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 02:58 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 10:58 GMT)
2.1

0.6 km
13km SE of Big Bear City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 23:04 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 07:04 GMT)
?

n/a
6 km νοτιοδυτικά από Ριβερσάιντ, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 109 joules (399 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.343 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube