Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Iwamizawa, Χοκκάιντο, Ιαπωνία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 16 Μαΐου 2022 19:13 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 35 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 219 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
Από το 1900, Iwamizawa είχε 4 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 35 σεισμούς μεγέθους 6+ και 219 σεισμούς μεγέθους 5+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.0 | 65 km Ν από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.6 | Ashoro-gun, 58 km ΒΑ από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (258 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
27 Μαρ 2022 08:15 (GMT +9) (26 Μαρ 2022 23:15 GMT)
5.0

58 km
121 km (75 mi)65 km νότια από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
17 Φεβ 2022 18:17 (GMT +9) (17 Φεβ 2022 09:17 GMT)
5.0

53 km
122 km (76 mi)North Pacific Ocean, 34 km νοτιοανατολικά από Shizunai-furukawachō, Ιαπωνία 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
21 Δεκ 2021 01:05 (GMT +9) (20 Δεκ 2021 16:05 GMT)
5.1

44 km
111 km (69 mi)26 km ανατολικά από Shizunai-furukawachō, Ιαπωνία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
9 Οκτ 2021 11:47 (GMT +9) (9 Οκτ 2021 02:47 GMT)
5.1

99 km
56 km (35 mi)North Pacific Ocean, 38 km νοτιοανατολικά από Tomakomai, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
31 Jul 2:26 pm (GMT +9) (31 Ιου 2021 05:26 GMT)
5.0

168 km
71 km (44 mi)17 km βόρεια από Iwamizawa, Χοκκάιντο, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
20 Jun 8:08 pm (GMT +9) (20 Ιου 2021 11:08 GMT)
5.3

141 km
15 km (9.3 mi)Hokkaido, 47 km νοτιοανατολικά από Asahikawa, Ιαπωνία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
29 Μαΐ 2021 19:10 (GMT +9) (29 Μαΐ 2021 10:10 GMT)
5.2

58 km
125 km (78 mi)North Pacific Ocean, 38 km νοτιοανατολικά από Shizunai-furukawachō, Ιαπωνία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Μαρ 2021 23:01 (GMT +9) (6 Μαρ 2021 14:01 GMT)
5.0

210 km
88 km (55 mi)Japan Sea, 87 km βορειοδυτικά από Σαππόρο, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
27 Ιαν 2021 14:06 (GMT +9) (27 Ιαν 2021 05:06 GMT)
5.2

114 km
53 km (33 mi)31 km νοτιοανατολικά από Chitose, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2021 14:39 (GMT +9) (23 Ιαν 2021 05:39 GMT)
5.3

111 km
118 km (73 mi)30 km ανατολικά από Shizunai-furukawachō, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
12 Ιαν 2021 11:39 (GMT +9) (12 Ιαν 2021 02:39 GMT)
5.9

211 km
100 km (62 mi)Japan Sea, 81 km βορειοδυτικά από Minatomachi, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
28 Μαρ 2020 00:57 GMT
5.1

60 km
99 km (62 mi)North Pacific Ocean, 34 km νότια από Shizunai-furukawachō, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
27 Απρ 2019 17:24 GMT
5.3

100 km
83 km (52 mi)43 km νοτιοδυτικά από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία 12 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
21 Φεβ 2019 12:22 GMT
5.6

53 km
59 km (37 mi)35 km ανατολικά από Chitose, Χοκκάιντο, Ιαπωνία 45 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
29 Δεκ 2018 19:08 GMT
5.6

50 km
106 km (66 mi)63 km νότια από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία 13 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
14 Νοε 2018 10:07 GMT
5.0

30 km
51 km (32 mi)29 km ανατολικά από Chitose, Χοκκάιντο, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.1 x 1016 joules (11256 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 9.7 x 106 τόνους TNT ή 605.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 23 Μαΐου 2022 09:26 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.