Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Νοεμβρίου 2021 22:04 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Santa Rosa, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 27 Νοεμβρίου 2021 22:04 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 7 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.2 ή μεγαλύτερο (63 στα 221 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:43 GMT (14 σεισμοί)
27 Νοε 2021 12:43 (GMT -8) (27 Νοε 2021 20:43 GMT)
1.4

1.3 km
2km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 12:34 (GMT -8) (27 Νοε 2021 20:34 GMT)
1.3

2 km
8km WNW of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:28 (GMT -8) (27 Νοε 2021 15:28 GMT)
1.8

6.5 km
6km NNE of Windsor, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:26 (GMT -8) (27 Νοε 2021 15:26 GMT)
1.2

2.5 km
6km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:17 (GMT -8) (27 Νοε 2021 15:17 GMT)
1.2

2.7 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:15 (GMT -8) (27 Νοε 2021 12:15 GMT)
1.7

6.5 km
7km ENE of Kenwood, CA 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:00 (GMT -8) (27 Νοε 2021 11:00 GMT)
2.6

26 km
4.5 km βορειοδυτικά από Cloverdale, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:05 (GMT -8) (27 Νοε 2021 10:05 GMT)
2.1

1.7 km
8km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:10 (GMT -8) (27 Νοε 2021 08:10 GMT)
1.2

1.3 km
8km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:36 (GMT -8) (27 Νοε 2021 07:36 GMT)
2.5

23 km
Marin County, 21 km δυτικά από Petaluma, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:04 (GMT -8) (27 Νοε 2021 04:04 GMT)
2.3

2.6 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:01 (GMT -8) (27 Νοε 2021 04:01 GMT)
2.2

2.8 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 17:05 (GMT -8) (27 Νοε 2021 01:05 GMT)
1.2

1.1 km
3km NW of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 16:39 (GMT -8) (27 Νοε 2021 00:39 GMT)
1.4

2.9 km
5km WNW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 23:05 GMT (6 σεισμοί)
26 Νοε 2021 15:05 (GMT -8) (26 Νοε 2021 23:05 GMT)
1.2

1.6 km
5km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:13 (GMT -8) (26 Νοε 2021 20:13 GMT)
2.0

0.8 km
5km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 08:28 (GMT -8) (26 Νοε 2021 16:28 GMT)
1.2

1.3 km
3km S of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 06:30 (GMT -8) (26 Νοε 2021 14:30 GMT)
1.4

3.1 km
12km ENE of Cloverdale, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 03:40 (GMT -8) (26 Νοε 2021 11:40 GMT)
1.2

0.7 km
1km NNE of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 16:46 (GMT -8) (26 Νοε 2021 00:46 GMT)
1.3

1.5 km
3km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 19:25 GMT (10 σεισμοί)
25 Νοε 2021 11:25 (GMT -8) (25 Νοε 2021 19:25 GMT)
1.2

2.5 km
6km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:19 (GMT -8) (25 Νοε 2021 19:19 GMT)
1.2

2.6 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 05:42 (GMT -8) (25 Νοε 2021 13:42 GMT)
1.4

2.3 km
10km WNW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 03:30 (GMT -8) (25 Νοε 2021 11:30 GMT)
1.6

0.6 km
9km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 02:59 (GMT -8) (25 Νοε 2021 10:59 GMT)
1.3

1.4 km
2km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 01:02 (GMT -8) (25 Νοε 2021 09:02 GMT)
?

n/a
1.8 km βόρεια από Όουκλαντ, Alameda County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 00:39 (GMT -8) (25 Νοε 2021 08:39 GMT)
1.2

0.1 km
4km NNW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 23:15 (GMT -8) (25 Νοε 2021 07:15 GMT)
?

n/a
9.2 km βορειοδυτικά από Santa Rosa, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:45 (GMT -8) (25 Νοε 2021 02:45 GMT)
1.8

1.6 km
3km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:07 (GMT -8) (25 Νοε 2021 00:07 GMT)
1.2

1.8 km
8km WNW of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 01:23 GMT (1 σεισμός)
23 Νοε 2021 17:23 (GMT -8) (24 Νοε 2021 01:23 GMT)
1.3

1.2 km
3km NE of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 17:02 GMT (10 σεισμοί)
23 Νοε 2021 09:02 (GMT -8) (23 Νοε 2021 17:02 GMT)
1.2

2.7 km
6km WNW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 04:24 (GMT -8) (23 Νοε 2021 12:24 GMT)
1.2

1.1 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:35 (GMT -8) (23 Νοε 2021 11:35 GMT)
1.6

1.8 km
7km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:34 (GMT -8) (23 Νοε 2021 11:34 GMT)
1.2

1.9 km
7km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 02:28 (GMT -8) (23 Νοε 2021 10:28 GMT)
2.0

1.8 km
6km WNW of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:29 (GMT -8) (23 Νοε 2021 05:29 GMT)
1.4

2 km
4km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:28 (GMT -8) (23 Νοε 2021 05:28 GMT)
1.4

1.7 km
3km ENE of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 18:54 (GMT -8) (23 Νοε 2021 02:54 GMT)
1.6

3 km
2km WNW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 18:23 (GMT -8) (23 Νοε 2021 02:23 GMT)
1.6

2.1 km
7km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 17:41 (GMT -8) (23 Νοε 2021 01:41 GMT)
1.9

4.8 km
10km ENE of Healdsburg, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 23:42 GMT (13 σεισμοί)
22 Νοε 2021 15:42 (GMT -8) (22 Νοε 2021 23:42 GMT)
1.8

1.3 km
5km NNW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 14:23 (GMT -8) (22 Νοε 2021 22:23 GMT)
1.4

1.9 km
8km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 13:37 (GMT -8) (22 Νοε 2021 21:37 GMT)
1.4

2.5 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 10:59 (GMT -8) (22 Νοε 2021 18:59 GMT)
1.6

1.5 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 10:27 (GMT -8) (22 Νοε 2021 18:27 GMT)
1.6

2.3 km
7km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 05:33 (GMT -8) (22 Νοε 2021 13:33 GMT)
1.4

1.8 km
3km WSW of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 02:03 (GMT -8) (22 Νοε 2021 10:03 GMT)
?

n/a
3.7 km βορειοδυτικά από Βάκαβιλ, Solano County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:40 (GMT -8) (22 Νοε 2021 08:40 GMT)
1.2

1.5 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:26 (GMT -8) (22 Νοε 2021 08:26 GMT)
1.6

1.8 km
8km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:25 (GMT -8) (22 Νοε 2021 08:25 GMT)
?

n/a
1.4 km βόρεια από Όουκλαντ, Alameda County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 23:48 (GMT -8) (22 Νοε 2021 07:48 GMT)
2.4

2.5 km
9km WNW of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 23:09 (GMT -8) (22 Νοε 2021 07:09 GMT)
1.4

1 km
7km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 18:06 (GMT -8) (22 Νοε 2021 02:06 GMT)
1.3

2 km
7km WNW of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 11:40 GMT (8 σεισμοί)
21 Νοε 2021 03:40 (GMT -8) (21 Νοε 2021 11:40 GMT)
1.4

0.8 km
1km NNW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 02:00 (GMT -8) (21 Νοε 2021 10:00 GMT)
1.2

2.2 km
3km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 01:58 (GMT -8) (21 Νοε 2021 09:58 GMT)
1.4

2 km
4km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 01:14 (GMT -8) (21 Νοε 2021 09:14 GMT)
1.5

1.6 km
6km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 23:11 (GMT -8) (21 Νοε 2021 07:11 GMT)
?

n/a
6.6 km νότια από Βάκαβιλ, Solano County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 22:07 (GMT -8) (21 Νοε 2021 06:07 GMT)
1.2

1 km
4km W of Cobb, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 20:27 (GMT -8) (21 Νοε 2021 04:27 GMT)
1.3

1.7 km
8km NW of The Geysers, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 17:38 (GMT -8) (21 Νοε 2021 01:38 GMT)
?

n/a
64 km βόρεια από Fremont, Alameda County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 22:40 GMT (1 σεισμός)
20 Νοε 2021 14:40 (GMT -8) (20 Νοε 2021 22:40 GMT)
?

n/a
0.2 km νότια από Walnut Creek, Contra Costa County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 109 joules (585 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.504 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel