Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 20 Ιανουαρίου 2022 01:26 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Napa, Napa County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 20 Ιανουαρίου 2022 01:26 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.6 - 10km NW of The Geysers, CA, Πέμ, 13 Ιαν 2022 20:50 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.3 - 10km WNW of The Geysers, CA, Τρί, 18 Ιαν 2022 23:43 (GMT -8)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.2 - 6km W of Cobb, CA, Τετ, 19 Ιαν 2022 16:44 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 1.2 ή μεγαλύτερο (51 στα 292 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 00:44 GMT (1 σεισμός)
19 Ιαν 2022 16:44 (GMT -8) (20 Ιαν 2022 00:44 GMT)
1.2

0.9 km
6km W of Cobb, CA Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:14 GMT (3 σεισμοί)
19 Ιαν 2022 02:14 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 10:14 GMT)
1.2

0.5 km
3km NW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 01:59 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 09:59 GMT)
1.2

5.5 km
3km ENE of Penngrove, CA Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 23:43 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 07:43 GMT)
1.3

1.4 km
10km WNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 22:40 GMT (7 σεισμοί)
18 Ιαν 2022 14:40 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 22:40 GMT)
1.2

2.5 km
10km WNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 14:13 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 22:13 GMT)
1.2

2.2 km
8km W of Cobb, CA Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 04:10 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 12:10 GMT)
1.2

1.7 km
5km W of Cobb, CA Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 01:03 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 09:03 GMT)
1.2

6.3 km
7km NE of Windsor, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 21:52 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 05:52 GMT)
1.2

1.4 km
12km ENE of Cloverdale, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 16:16 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 00:16 GMT)
1.4
3km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 16:03 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 00:03 GMT)
2.3

2.2 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 18:19 GMT (7 σεισμοί)
17 Ιαν 2022 10:19 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 18:19 GMT)
1.2

1.3 km
3km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 08:58 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 16:58 GMT)
1.2

1.7 km
8km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 08:24 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 16:24 GMT)
1.3

9.3 km
6km WSW of St. Helena, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 07:43 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 15:43 GMT)
?

n/a
Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 06:12 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 14:12 GMT)
1.2

1.9 km
10km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.8 x 109 joules (508 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.437 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube