Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Yucaipa, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2023 05:26 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 26 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Yucaipa είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 26 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 21 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.6 | 16km SW of La Quinta, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, 53 km ΒΑ από Tecate, Baja California, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Yucaipa, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες24 σεισμοί3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες94 σεισμοί9 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες473 σεισμοί36 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,378 σεισμοί110 σεισμοί M2+8 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,842 σεισμοί561 σεισμοί M2+61 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 8 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (37 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 GMT (12 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 21:07 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 05:07 GMT)
0.6

5.6 km
16km SW of La Quinta, CA Περ.
26 Ιαν 2023 19:59 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 03:59 GMT)
1.3

8 km
15km ESE of Ocotillo, CA Περ.
26 Ιαν 2023 19:55 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 03:55 GMT)
?

n/a
35 km δυτικά από Desert Hot Springs, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
26 Ιαν 2023 18:39 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 02:39 GMT)
?

n/a
32 km νοτιοανατολικά από Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
26 Ιαν 2023 17:56 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 01:56 GMT)
0.5

7.6 km
6km SE of Aguanga, CA Περ.
26 Ιαν 2023 17:52 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 01:52 GMT)
0.7

14 km
0km ENE of San Jacinto, CA Περ.
26 Ιαν 2023 17:26 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 01:26 GMT)
?

n/a
38 km νότια από Oceanside, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
26 Ιαν 2023 17:10 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 01:10 GMT)
1.9

15 km
15 km ανατολικά από Hemet, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
26 Ιαν 2023 17:04 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 01:04 GMT)
1.4

2.2 km
3km SSW of Rowland Heights, CA Περ.
26 Ιαν 2023 16:51 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 00:51 GMT)
1.3

13 km
14km NNE of Warner Springs, CA Περ.
26 Ιαν 2023 16:45 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 00:45 GMT)
1.7

7.3 km
9.5 km νοτιοανατολικά από Borrego Springs, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
26 Ιαν 2023 16:45 (GMT -8) (27 Ιαν 2023 00:45 GMT)
1.7

10.3 km
4km NNW of Pine Valley, CA Περ.
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (25 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 15:32 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 23:32 GMT)
1.3

17 km
10km S of Valle Vista, CA Περ.
26 Ιαν 2023 15:19 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 23:19 GMT)
1.1

6.2 km
19km ESE of Julian, CA Περ.
26 Ιαν 2023 13:49 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 21:49 GMT)
0.8

8.3 km
14km ESE of Anza, CA Περ.
26 Ιαν 2023 13:24 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 21:24 GMT)
?

n/a
4.7 km δυτικά από Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
26 Ιαν 2023 13:19 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 21:19 GMT)
1.5

0.8 km
13km W of Mojave, CA Περ.
26 Ιαν 2023 13:03 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 21:03 GMT)
0.9

0.5 km
5km ENE of Mead Valley, CA Περ.
26 Ιαν 2023 13:01 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 21:01 GMT)
1.4

1.7 km
Quarry Blast - 10km N of Big Bear City, CA Περ.
26 Ιαν 2023 12:20 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 20:20 GMT)
1.5

0.5 km
4km SE of Home Gardens, CA Περ.
26 Ιαν 2023 11:49 (GMT -8) (26 Ιαν 2023 19:49 GMT)
1.7

7.3 km
8km SSE of North Shore, CA Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.4 x 108 joules (261 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.224 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Seven Oaks (SVD/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Seven Oaks: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2023 05:26 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings