Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Λας Βέγκας, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 23 Μαΐου 2022 21:38 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 28 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Λας Βέγκας είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 28 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.0 σημειώθηκε 16 Km SW of Enterprise, Utah, πριν από 19 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.4 | 19 Km NW of Nellis Air Force Base, Nevada -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.6 | 9km W of Furnace Creek, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Λας Βέγκας, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:3 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:12 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:30 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:119 σεισμοί | 19 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:386 σεισμοί | 61 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 6 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (36 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 12:20 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 19:20 GMT)
1.4

16 km
19 Km NW of Nellis Air Force Base, Nevada Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 02:30 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 09:30 GMT)
?

n/a
14 km βορειοδυτικά από Λας Βέγκας, Clark County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 22:30 (GMT -7) (23 Μαΐ 2022 05:30 GMT)
0.8

7.5 km
51 Km ESE of Beatty, Nevada Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 20:56 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 02:56 GMT)
1.1

1.5 km
17 Km SW of Enterprise, Utah Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 20:50 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 02:50 GMT)
2.0

10.1 km
16 Km SW of Enterprise, Utah Περ.Χάρτης
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 22:15 (GMT -7) (22 Μαΐ 2022 05:15 GMT)
1.9

11 km
Nevada Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 21:05 (GMT -7) (22 Μαΐ 2022 04:05 GMT)
0.9
45 Km WSW of Alamo, Nevada Περ.Χάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 14:47 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 21:47 GMT)
0.9

5.7 km
42 Km SE of Beatty, Nevada Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:09 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 18:09 GMT)
1.8

16 km
20 Km E of Boulder City, Nevada 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 00:25 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 07:25 GMT)
?

n/a
2.4 km βορειοδυτικά από Paradise, Clark County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
20 Μαΐ 2022 11:09 (GMT -7) (20 Μαΐ 2022 18:09 GMT)
0.9

7.4 km
50 Km ENE of Beatty, Nevada Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
19 Μαΐ 2022 04:25 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 11:25 GMT)
0.1

6 km
44 Km NW of Indian Springs, Nevada Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 01:23 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 08:23 GMT)
0.3

6 km
44 Km NW of Indian Springs, Nevada Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 00:32 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 07:32 GMT)
0.9

14 km
28 Km SW of Hiko, Nevada Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 17:56 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 00:56 GMT)
0.4
44 Km W of Shoshone, California Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (10 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 14:17 (GMT -7) (18 Μαΐ 2022 21:17 GMT)
?

n/a
11 km βόρεια από Spring Valley, Clark County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7 x 108 joules (195 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.168 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 23 Μαΐου 2022 21:38 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.