Τελευταίοι σεισμοί, Μεξικάλι, Baja California, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 8 Αυγούστου 2022 16:56 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 16 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Μεξικάλι είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.5. Σημειώθηκαν επίσης 16 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε 10km E of Pala, CA, πριν από 13 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.9 | 18km ENE of Thousand Palms, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | 10km E of Pala, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Μεξικάλι, Baja California, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:5 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:74 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+ | 11 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:379 σεισμοί | 32 σεισμοί M2+ | 56 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,057 σεισμοί | 112 σεισμοί M2+ | 149 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:4,269 σεισμοί | 497 σεισμοί M2+ | 543 σεισμοί M3+ | 21 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (19 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 GMT (16 σεισμοί)
8 Αυγ 2022 08:06 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 15:06 GMT)
0.9

9.1 km
18km ENE of Thousand Palms, CA Περ.Χάρτης
8 Αυγ 2022 06:20 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 13:20 GMT)
?

n/a
Near San Diego, California, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
8 Αυγ 2022 03:53 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 10:53 GMT)
0.9

11 km
3km ESE of Lake Henshaw, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
8 Αυγ 2022 03:46 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 10:46 GMT)
0.8

10.5 km
6km SW of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
8 Αυγ 2022 01:14 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 08:14 GMT)
0.6

18 km
4km S of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
8 Αυγ 2022 00:40 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 07:40 GMT)
1.0

7.2 km
18km NNW of Aguanga, CA Περ.Χάρτης
8 Αυγ 2022 00:40 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 07:40 GMT)
1.3

6.9 km
9km NE of Aguanga, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
8 Αυγ 2022 00:25 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 07:25 GMT)
0.1

15 km
5km N of Beaumont, CA Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 23:28 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 06:28 GMT)
0.6

16 km
9km WSW of Garnet, CA Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 23:01 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 06:01 GMT)
0.5

15 km
3km SW of Anza, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 22:45 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 05:45 GMT)
0.4

14 km
9km SSE of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 22:20 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 05:20 GMT)
0.3

8.1 km
11km SW of Anza, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 20:54 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 03:54 GMT)
?

n/a
Near Tijuana, Baja California, Mexico (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 20:43 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 03:43 GMT)
0.3

11 km
9km WSW of Salton City, CA Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 20:27 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 03:27 GMT)
2.5

5.6 km
10km E of Pala, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 18:14 (GMT -7) (8 Αυγ 2022 01:14 GMT)
1.3

10.3 km
9km SSW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 GMT (3 σεισμοί)
7 Αυγ 2022 16:06 (GMT -7) (7 Αυγ 2022 23:06 GMT)
0.6

9.9 km
7km SW of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 14:03 (GMT -7) (7 Αυγ 2022 21:03 GMT)
1.2

1.2 km
7km ENE of Heber, CA Περ.Χάρτης
7 Αυγ 2022 11:08 (GMT -7) (7 Αυγ 2022 18:08 GMT)
0.8

25 km
5km S of Pala, CA Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 108 joules (105 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 8 Αυγούστου 2022 16:56 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings