Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Μπόιζι, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 04:02 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί κατά τη διάρκεια του 2021:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 64 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 714 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 553 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Κατά τη διάρκεια του 2021, Μπόιζι είχε 4 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 64 σεισμούς μεγέθους 3+ και 714 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 553 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.0 | 104 km ΒΑ από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 2.6 ή μεγαλύτερο (258 στα 1335 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
30 Δεκ 2021 14:47 (GMT -7) (30 Δεκ 2021 21:47 GMT)
2.7

10 km
Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
29 Δεκ 2021 21:55 (GMT -7) (30 Δεκ 2021 04:55 GMT)
2.6

14 km
21 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
28 Δεκ 2021 16:00 (GMT -7) (28 Δεκ 2021 23:00 GMT)
2.9

10 km
114 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
25 Δεκ 2021 00:17 (GMT -7) (25 Δεκ 2021 07:17 GMT)
2.6

9.9 km
20 Km WNW of Stanley, Idaho 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
24 Δεκ 2021 12:50 (GMT -7) (24 Δεκ 2021 19:50 GMT)
?

n/a
4.4 km δυτικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Δεκ 2021 11:01 (GMT -7) (24 Δεκ 2021 18:01 GMT)
2.8

9.8 km
114 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
24 Δεκ 2021 10:44 (GMT -7) (24 Δεκ 2021 17:44 GMT)
3.1

10.1 km
114 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
22 Δεκ 2021 22:21 (GMT -7) (23 Δεκ 2021 05:21 GMT)
2.6

10 km
24 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
17 Δεκ 2021 13:17 (GMT -7) (17 Δεκ 2021 20:17 GMT)
3.0

19 km
121 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
17 Δεκ 2021 12:33 (GMT -7) (17 Δεκ 2021 19:33 GMT)
2.8

7.5 km
120 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
15 Δεκ 2021 06:08 (GMT -7) (15 Δεκ 2021 13:08 GMT)
2.6

14 km
Southern Idaho Περ.Χάρτης
14 Δεκ 2021 19:47 (GMT -7) (15 Δεκ 2021 02:47 GMT)
2.6

10 km
18 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 GMT (6 σεισμοί)
14 Δεκ 2021 10:55 (GMT -7) (14 Δεκ 2021 17:55 GMT)
3.1

17 km
119 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
14 Δεκ 2021 10:30 (GMT -7) (14 Δεκ 2021 17:30 GMT)
2.6

20 km
18 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
14 Δεκ 2021 10:25 (GMT -7) (14 Δεκ 2021 17:25 GMT)
2.7

18 km
121 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
14 Δεκ 2021 09:59 (GMT -7) (14 Δεκ 2021 16:59 GMT)
2.6

18 km
115 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.5 x 1011 joules (237 megawatt hours, ισοδυναμεί με 204 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαΐου 2022 04:02 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.