3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Προηγούμενοι σεισμοί, Μπόιζι, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Ιουνίου 2022 12:03 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Απρίλιο του 2022:

  • 40 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 33 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τον Απρίλιο του 2022, Μπόιζι είχε 40 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 33 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.7 | 116 km ΒΑ από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 9 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (82 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
30 Απρ 2022 03:38 (GMT -6) (30 Απρ 2022 09:38 GMT)
2.5

14 km
28 Km NNE of Lowman, Idaho Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
29 Απρ 2022 04:52 (GMT -6) (29 Απρ 2022 10:52 GMT)
2.3

10.3 km
11 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
28 Απρ 2022 16:26 (GMT -6) (28 Απρ 2022 22:26 GMT)
?

n/a
39 km βορειοδυτικά από Twin Falls, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 29 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
28 Απρ 2022 15:24 (GMT -6) (28 Απρ 2022 21:24 GMT)
2.2

8.6 km
20 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
28 Απρ 2022 12:46 (GMT -6) (28 Απρ 2022 18:46 GMT)
1.7

5.1 km
26 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
28 Απρ 2022 01:54 (GMT -6) (28 Απρ 2022 07:54 GMT)
1.6

13 km
40 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
27 Απρ 2022 18:07 (GMT -6) (28 Απρ 2022 00:07 GMT)
2.2

7.9 km
25 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
27 Απρ 2022 01:32 (GMT -6) (27 Απρ 2022 07:32 GMT)
2.3

10.9 km
25 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
26 Απρ 2022 14:42 (GMT -6) (26 Απρ 2022 20:42 GMT)
1.6

8.9 km
9 Km N of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
26 Απρ 2022 09:44 (GMT -6) (26 Απρ 2022 15:44 GMT)
1.9

6.2 km
43 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
26 Απρ 2022 04:51 (GMT -6) (26 Απρ 2022 10:51 GMT)
2.5

15 km
21 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
26 Απρ 2022 03:49 (GMT -6) (26 Απρ 2022 09:49 GMT)
2.6

10 km
9 Km WNW of Smiths Ferry, Idaho 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
26 Απρ 2022 03:21 (GMT -6) (26 Απρ 2022 09:21 GMT)
2.2

4.2 km
17 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
25 Απρ 2022 23:43 (GMT -6) (26 Απρ 2022 05:43 GMT)
2.0

4 km
18 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
25 Απρ 2022 21:53 (GMT -6) (26 Απρ 2022 03:53 GMT)
2.0

8.6 km
23 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
25 Απρ 2022 09:22 (GMT -6) (25 Απρ 2022 15:22 GMT)
2.2

8.2 km
24 Km NW of Stanley, Idaho Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.4 x 109 joules (2.62 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.25 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιουνίου 2022 12:03 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.