Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 18 Ιανουαρίου 2022 11:21 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Calexico, Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 18 Ιανουαρίου 2022 11:21 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 3.8 - Mexicali Municipality, Baja California, Μεξικό, Κυρ, 16 Ιαν 2022 01:18 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 3.4 - Mexicali Municipality, Baja California, Μεξικό, Δευ, 17 Ιαν 2022 13:56 (GMT -8)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.7 - 22km WSW of Westmorland, CA, Τρί, 18 Ιαν 2022 02:02 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (32 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 10:02 GMT (2 σεισμοί)
18 Ιαν 2022 02:02 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 10:02 GMT)
1.7

8 km
22km WSW of Westmorland, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 21:19 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 05:19 GMT)
0.7

8.2 km
26km SSW of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 21:56 GMT (4 σεισμοί)
17 Ιαν 2022 13:56 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 21:56 GMT)
3.4

11 km
Mexicali Municipality, Baja California, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 10:56 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 18:56 GMT)
1.2

9.8 km
15km N of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 07:41 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 15:41 GMT)
1.9

16 km
9km ENE of Mexicali, B.C., MX Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:02 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 09:02 GMT)
1.3

4.8 km
11km E of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 21:30 GMT (4 σεισμοί)
16 Ιαν 2022 13:30 (GMT -8) (16 Ιαν 2022 21:30 GMT)
1.3

4.1 km
15km E of Ocotillo, CA Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 02:47 (GMT -8) (16 Ιαν 2022 10:47 GMT)
0.8

4.5 km
11km SSW of Salton City, CA Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 01:18 (GMT -8) (16 Ιαν 2022 09:18 GMT)
3.8

13 km
Mexicali Municipality, Baja California, Μεξικό
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
15 Ιαν 2022 23:58 (GMT -8) (16 Ιαν 2022 07:58 GMT)
1.6

5.1 km
12km SSW of Salton City, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:12 GMT (4 σεισμοί)
14 Ιαν 2022 11:12 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 19:12 GMT)
1.4

0.3 km
Quarry Blast - 45km NE of Holtville, CA Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 07:05 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 15:05 GMT)
2.9

12 km
Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 01:37 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 09:37 GMT)
1.2

7.4 km
5km NE of Westmorland, CA Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 01:14 (GMT -8) (14 Ιαν 2022 09:14 GMT)
1.1

8.7 km
12km SSW of Salton City, CA Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 23:03 GMT (5 σεισμοί)
13 Ιαν 2022 15:03 (GMT -8) (13 Ιαν 2022 23:03 GMT)
?

n/a
Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
13 Ιαν 2022 11:16 (GMT -8) (13 Ιαν 2022 19:16 GMT)
1.9

0.3 km
Quarry Blast - 45km NE of Holtville, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.2 x 1010 joules (11.6 megawatt hours, ισοδυναμεί με 9.94 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube