Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 7 Δεκεμβρίου 2021 22:09 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Calhoun, Gordon County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες: Σεπτέμβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 7 Δεκεμβρίου 2021 22:09 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.3 - 3 Km WSW of Trenton, Georgia, Σάβ, 11 Σεπ 2021 08:08 (GMT -4)
...Read More

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 12 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (14 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 17:47 GMT (2 σεισμοί)
30 Σεπ 2021 13:47 (GMT -4) (30 Σεπ 2021 17:47 GMT)
?

n/a
Georgia, 20 km νοτιοανατολικά από Τσαττανούγκα, Hamilton County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
30 Σεπ 2021 11:02 (GMT -4) (30 Σεπ 2021 15:02 GMT)
?

n/a
8.3 km βορειοανατολικά από Cartersville, Bartow County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 17:33 GMT (2 σεισμοί)
27 Σεπ 2021 13:33 (GMT -4) (27 Σεπ 2021 17:33 GMT)
?

n/a
Cherokee County, 12 km βορειοδυτικά από Roswell, Fulton County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 24 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
27 Σεπ 2021 12:46 (GMT -4) (27 Σεπ 2021 16:46 GMT)
?

n/a
13 km νοτιοδυτικά από Marietta, Kantono Cobb County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 03:24 GMT (1 σεισμός)
24 Σεπ 2021 23:24 (GMT -4) (25 Σεπ 2021 03:24 GMT)
?

n/a
Chattooga County, 27 km βόρεια από Rome, Floyd County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 15:18 GMT (1 σεισμός)
22 Σεπ 2021 11:18 (GMT -4) (22 Σεπ 2021 15:18 GMT)
?

n/a
DeKalb County, 11 km ανατολικά από Sandy Springs, Fulton County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 05:59 GMT (1 σεισμός)
18 Σεπ 2021 01:59 (GMT -4) (18 Σεπ 2021 05:59 GMT)
?

n/a
11 km δυτικά από Canton, Cherokee County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 05:37 GMT (2 σεισμοί)
12 Σεπ 2021 01:37 (GMT -4) (12 Σεπ 2021 05:37 GMT)
?

n/a
Georgia, 20 km νοτιοανατολικά από Τσαττανούγκα, Hamilton County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
12 Σεπ 2021 00:51 (GMT -4) (12 Σεπ 2021 04:51 GMT)
?

n/a
Dade County, Georgia, 31 km νοτιοδυτικά από Τσαττανούγκα, Hamilton County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 12:08 GMT (1 σεισμός)
11 Σεπ 2021 08:08 (GMT -4) (11 Σεπ 2021 12:08 GMT)
2.3

3.6 km
3 Km WSW of Trenton, Georgia 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 20:11 GMT (2 σεισμοί)
8 Σεπ 2021 16:11 (GMT -4) (8 Σεπ 2021 20:11 GMT)
?

n/a
Murray County, 21 km βορειοανατολικά από Dalton, Whitfield County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
8 Σεπ 2021 08:28 (GMT -4) (8 Σεπ 2021 12:28 GMT)
1.6

6.5 km
16 Km NE of Eton, Georgia ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021 07:04 GMT (1 σεισμός)
6 Σεπ 2021 03:04 (GMT -4) (6 Σεπ 2021 07:04 GMT)
?

n/a
10.1 km βόρεια από Rome, Floyd County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 19:33 GMT (1 σεισμός)
4 Σεπ 2021 15:33 (GMT -4) (4 Σεπ 2021 19:33 GMT)
?

n/a
21 km δυτικά από Marietta, Kantono Cobb County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.9 x 108 joules (53.8 kilowatt hours) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube