Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Pleasanton, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 19 Μαΐου 2022 05:47 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 41 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Pleasanton είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 41 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε 5km S of San Juan Bautista, CA, πριν από 1 ώρα και 1 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | 4km W of Cobb, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | 5km S of San Juan Bautista, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Pleasanton, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:18 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:92 σεισμοί | 13 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:467 σεισμοί | 65 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,461 σεισμοί | 173 σεισμοί M2+ | 14 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:5,491 σεισμοί | 749 σεισμοί M2+ | 58 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (46 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (16 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 22:20 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 05:20 GMT)
1.2

2.1 km
4km W of Cobb, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 21:47 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 04:47 GMT)
2.5

7.4 km
5km S of San Juan Bautista, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 20:57 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 03:57 GMT)
0.4

1 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 20:54 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 03:54 GMT)
0.8

3.9 km
6km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 20:09 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 03:09 GMT)
0.6

2 km
10km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 20:05 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 03:05 GMT)
?

n/a
0.2 km βορειοδυτικά από Μοντερέι, Monterey County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 20:02 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 03:02 GMT)
0.8

1.9 km
4km NNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 19:22 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 02:22 GMT)
1.2

1.3 km
4km W of Cobb, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 19:08 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 02:08 GMT)
0.3

0.6 km
4km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 18:26 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 01:26 GMT)
1.2

0.1 km
4km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 18:21 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 01:21 GMT)
1.0

0.1 km
4km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 18:20 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 01:20 GMT)
1.4

0.1 km
4km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 18:19 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 01:19 GMT)
0.4
4km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 18:19 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 01:19 GMT)
0.3

0.6 km
4km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 18:18 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 01:18 GMT)
2.0

0.2 km
4km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 17:31 (GMT -7) (19 Μαΐ 2022 00:31 GMT)
1.6

1.4 km
6km NNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.5 x 108 joules (180 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.155 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 19 Μαΐου 2022 05:47 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.