Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Αττάλεια, Επαρχία Αττάλειας, Τουρκία στις 18η Ιανουαρίου του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 20 Μαΐου 2022 04:11 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί στις 18η Ιανουαρίου του 2022:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Στις 18η Ιανουαρίου του 2022, Αττάλεια είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.4 και 1 σεισμό μεγέθους 2.8. Σημειώθηκαν επίσης 3 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.4 | 26 km Α από Ντενιζλί, Τουρκία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
19 Ιαν 2022 00:21 (GMT +2) (18 Ιαν 2022 22:21 GMT)
2.8

26 km
Eastern Mediterranean, Τουρκία Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 00:32 (GMT +3) (18 Ιαν 2022 21:32 GMT)
1.7

11 km
Turkey: KOCAPINAR-SERINHISAR (DENIZLI) Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 15:46 (GMT +3) (18 Ιαν 2022 12:46 GMT)
1.5

5 km
Turkey: KARACAY-HONAZ (DENIZLI) Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 15:41 (GMT +3) (18 Ιαν 2022 12:41 GMT)
3.4

1.6 km
26 km ανατολικά από Ντενιζλί, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 15:39 (GMT +3) (18 Ιαν 2022 12:39 GMT)
1.6

4.2 km
Turkey: KARACAY-HONAZ (DENIZLI) Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 04:10 (GMT +3) (18 Ιαν 2022 01:10 GMT)
?

n/a
Alanya, Επαρχία Αττάλειας, Τουρκία (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9 x 109 joules (2.5 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.15 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 20 Μαΐου 2022 04:11 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.